Mat og kosthold

Det er en sammenheng mellom kosthold og prestasjon, også for ryttere. Ryttere på toppnivå har mange reisedøgn i året, og det vil kanske kreve litt ekstra planlegging for at kostholdet skal bli optimalt. Med lange dager både på hesteryggen og i stallen er det verdt å tenke gjennom hva man spiser for å holde energinivået oppe!

Bama sponser idrettsfrukt

Bama har inngått et samarbeid med Norges Idrettsforbund, og gjennom Idrettsfruktordningen får alle idrettslag hele 60% rabatt på alle BAMA-produkter som kjøpes inn til cuper, turnering, treninger, samlinger og/eller andre arrangementer for barn og unge gjennom klubber tilknyttet Norges Idrettsforbund.

Nøkkelråd for et sunt kosthold

Helsedirektoratet har mye nyttig informasjon om ernæring og kosthold. Blant annet har de egne sider med kostholdsråd.

TINE-produkter til nettopriser

Vi minner om at klubber og kretser kan registrere seg som kunde på hos Tine. Det er mange klubber og kretser som ønsker å bestille TINE-produkter og spesielt YT-produkter til sine utøvere. Hvorfor ikke også tilby YT-produkter som et sunnere alternativ i stevnekiosken?

Gå inn på www.tinehandel.no. Klikk på menypunktet “bli kunde” øverst i menyen og fyll ut skjemaet. Du vil etter noen dager få tilsendt en e-post med kundenr, passord og leveringsdager.

Spis smart

Å spise smart handler om å ha et regelmessig inntak av næringsrik mat og drikke. Gir du kroppen riktig drivstoff, vil du få mer energi og overskudd til både skole, trening og andre hverdagsaktiviteter. Les mer om gode kostholdsvaner på sunn jenteidrett sine sider