Kjøredommerkurs

Teknisk komité kjøring har gleden av å invitere til kurs for kjøredressurdommere og kjøredommere på Thon Hotell Arena, Lillestrøm helgen 22-23 oktober 2022.

av
Lillann Jebsen

Kursholdere er Anne Grundvig og Andrew Counsell. Begge disse er FEI dommere og har mye kunnskap å dele med oss!

Kjøredressurdommer – KDD
Kurset vil være for de som ønsker å bli KDDA og KDD1. Det vil være ett fullstendig kurs med avsluttende eksamen.

Vi ønsker spesielt å invitere DD1 og DD2 velkommen til å bli KDD!

Kjøredommer – KD
Kurset vil være for KDA som ønsker å bli oppgradert til KD1, samt KD1 som vil bli oppgradert til KD2. Kurset vil bestå av den teoretiske delen utdannelsen krever. Praksis før en eksamen må tas på et DMP stevne i 2023, noe vi vil tilrettelegge for.

Link til utdannelsesplaner for kjøring: https://www.rytter.no/sport/te...

Helgen vil også være kompetansegivende for de som ønsker å delta kun for å møte kravet til opprettholdelse av autorisasjon som står beskrevet i KR I Tillegg 5.


Det er mulig å delta på flere kurs samtidig. Dette gjøres ved å melde seg på via samme link, hvor man deretter sender en mail til jeanette@leietau.no med hvilke kurs man ønsker å delta på, eller om man deltar kun for opprettholdelse av autorisasjonen.

Deltakeravgiften er satt til kr 800,- per person for hele helgen. Dette dekker kurs, uavhenig om du deltar på ett eller flere, lunsj begge dager og 3-retters middag lørdag kveld.


Det er mye stoff som skal gjennomgås og deltakerne må på forhånd ha god kjennskap til KR I og KR IX. Estimert starttid på lørdag er kl 08:00 og estimert slutt tid for søndag er kl 17:00.

Overnatting bestilles av hver enkelt deltaker etter behov. Husk å oppgi NRYF sin kode ved bestilling av rom på Thon hotell. For å benytte deg av medlemsrabatten så må du å oppgi koden TH24611245 ved bestilling over telefon. Ønsker du å bestille over nett kan det gjøres ved å klikke på denne lenken.

Vi oppfordrer deltakerne til å søke sine klubber og kretser om støtte til deltakeravgift, reise og opphold.

Vi ser frem til å møte dere og dele en innholdsrik helg med dere!

Spørsmål kan rettes til Jeanette Lund Støen på tlf 97710010 eller Linda B Thomsen på tlf 90954865

Påmelding innen 1 oktober ved å klikke på nedenstående link.

https://minidrett.nif.no/Event...

Vel møtt!

Mvh Teknisk komité kjøring (TKK)

Relaterte artikler