Sammen om hesten 2023

Det Norske Travselskap, Norges Rytterforbund og Norsk Hestesenter ønsker velkommen til ungdomssamlingen «Sammen om hesten» på Norsk Hestesenter 28. september til 1. oktober.

Sammen om hesten 2023

Sammen om hesten ble gjennomført i 2018 og 2019. Nå ønsker vi å blåse av pandemistøvet og arrangere ungdomssamlingen på nytt. Er du mellom 16 og 26 år og brenner for hest? Det Norske Travselskap og Norges Rytterforbund inviterer medlemmer mellom 16 og 26 år fra hele Norge til samling på Norsk Hestesenter for å lære mer om hest. Dette blir en helg som skal fylles med faglig og sosialt innhold hvor vi skal ha fokus på det vi alle har til felles, nemlig hesten.

På programmet finner vi temaer som eksteriør og utstilling, temming av unghester, utstyrslære, foringslære og treningslære. Samlingen har et praktisk rettet fokus og det blir blant annet ridetime og tandemkjøring. Les mer om program og påmelding via din organisasjon i invitasjonen under.

Egenandel per deltaker er kroner 2000,-. Dette inkluderer følgende:

Påmeldingsfrist er 20. august.

Påmelding

Vi søker etter gode representanter fra rideklubbene som kan delta på denne ungdomssamlingen og være en positiv ambassadør. Send en kort søknad om deg selv og hvorfor du bør få muligheten til å delta på denne samlingen.
Søknad sendes her: https://surveys.enalyzer.com?pid=r4kamapm
Søk gjerne klubben din om å få dekket kostnaden for samlingen.

Prosjektleder: Tine Skoftedalen Fossing
E-post: tine@rytter.no Telefon: 976 40 141