Vi trenger innspill fra deg som er 13-16 år

Er du mellom 13 og 16 år og har noen tanker om hvordan noen av NRYFs aktiviteter for deg kan forbedres? Eller har du noen ideer til nye aktiviteter? Da vil vi gjerne høre fra deg!

hest / Norges Rytterforbund
Er du mellom 13 og 16 år og har noen tanker om aktiviteter du gjerne vil være med på? Da håper vi du vil svare på vår undersøkelse! (Foto: Rebecca Scholz/Pixabay
av
Rebecca Ballestad-Mender

Norges Rytterforbund er et av flere særforbund innen Norges idrettsforbund som nå er i gang med et satsingsarbeid på aktivitets- og konkurransekonsepter for ungdom i alderen 13-16 år. Det innebærer at NRYF skal utvikle et nytt og/eller forbedre minst ett av sine aktivitets- og konkurransekonsept(er) for ungdom i alderen 13-16 år.

Her kommer du som er mellom 13 og 16 år inn i bildet:

-Vi trenger flest mulig innspill fra ungdom i alderen 13-16 år, det er dere som sitter på fasiten når det gjelder aktivitet dere ønsker å drive med, sier utviklingskonsulent Are Hvaal-Garnaas som sammen med Ingrid Dokmo fra sportsavdelingen jobber med dette prosjektet.
Disse to oppfordrer derfor alle unge der ute til å svare på en kort spørreundersøkelse – den er enkel og grei og tar bare noen minutter å gjennomføre:

Her finner du undersøkelsen

Relaterte artikler