Medlemsfordeler

Norges Rytterforbunds formål er å fremme ridesporten i Norge, og representere denne idretten internasjonalt. Det er klubbene som er medlem i Norges Rytterforbund og et medlemskap gir mange fordeler – både for klubber og utøvere.

Her finner du en kort oversikt over hva vi gjør for våre medlemsklubber og utøvere.

Medlemsfordeler klubb

 • Spennende seminarer

  Norges Rytterforbund gir tilgang til spennende seminarer, konkurranser og mer.

 • Utdanning, opplæring, kurs

  Norges Rytterforbund holder dommeropplæring, trenerutdanning, klubbutvikling og har smarte medlemsverktøy.

 • Markedsføring

  Norges Rytterforbund posisjonerer og markedsfører ryttersport som en toppidrett. Samtidig jobber forbundet for å få fram ryttersportens egenart og mangfold.

 • Gunstige rabatter

  Gunstige priser hos NIF, Norges Idrettsforbund, på skadeforsikring og andre avtaler. Rabatter på blant annet leiebil, hotell og flyreiser.

 • Tilskuddsordninger

  Norges Rytterforbund bistår med en rekke tilskuddsordninger. Hvert år deles det ut millioner kroner i ulike tilskudd i tillegg til subsidiering av kurs og stevner.

 • Organisasjonsstruktur

  Organisasjonsstrukturen sørger for at alle medlemmene har medbestemmelse innenfor sin respektive idretts utvikling.

 • Innmelding

  Ønsker dere å søke klubbmedlemskap i Norges Rytterforbund? Les mer her.

Medlemsfordeler enkeltmedlem

 • Medlemsbladet hestesport

  Som medlem i en klubb får DU vårt medlemsblad Hestesport.
  Magasinet inngår i medlemsavgiften og blir sendt direkte hjem til deg. I magasinet får du aktuell informasjon fra forbundet,
  og du kan lese om alt mulig som er av interesse for den rideinteresserte. Artikler om de ulike grenene, treningstips, hestehold med mer.Hvis du er medlem av flere klubber, er det mest nærliggende å motta bladet gjennom den klubben du representerer. Hvis du mottar to blader, vennligst send en mail til: pia@rytter.no.Bladet koster kr. 420 (kr. 550 til utlandet) i året som direkte abonnent.

  Mottar du ikke bladet?

  Sjekk om du har glemt å melde flytting eller om klubben din ikke har meldt deg inn til Hestesport som abonnent. Send Pia Henriksen en e-post, og hun ordner dette for deg.
  Vi ønsker fornøyde abonnenter av bladet Hestesport!

 • Rabatt på dyreforsikring

  5 % rabatt på hesteforsikring hos Agria.

  Landslagsryttere får 10 % ekstra rabatt.

 • Sportspris på hotellovernatting

  “Sportspris” på hotellovernatting ved alle Thon Hotels ved å oppgi kode “TH24611245” ved bestilling eller bestille via denne lenken.

 • Rabatt ved reise med fjordline

  Som medlem av en klubb i Norges Rytterforbund kan du nå få rabatt ved å reise med Fjord Line AS. Se her for mer informasjon.

 • Medlem av Norges Idrettsforbund

  NRYF er medlem av Norges Idrettsforbund. Dette gjør at alle klubbmedlemmer hos NRYF, får tilgang til NIFs gunstige forsikringer og rabattavtaler for rimeligere klubbdrift. Tilbudene omfatter alt fra rabatter på leiebil, hotell og flyreiser, til avfallshåndtering, telefoni, nettbruk og forsikringer for både klubb og utøver. Du finner mer oversikt her.