Spennende feltritthelger

En norsk plassering i CCI3*S ble det sist helg – nå står flere spennende feltritthelger for tur sett med norske øyne.

av
Rebecca Ballestad-Mender
hest / Norges Rytterforbund
Yasmin Olsson-Sanderson/Cos Me Will tok en god niendeplass i CCI3*-S CCI3*-stevnet i Kelsall Hill, Storbritannia, sist helg. (Foto: Tim Wilkinson)

Yasmin Olsson-Sanderson var til start ved CCI3*-stevnet i Kelsall Hill, Storbritannia, sist helg. Med åtte år gamle Cos Me Will (Cos Me Is Black/Flemmingh, SHG) ble det en god niendeplass blant totalt 70 startende etter en dressur til 33,9 i straff, 0,8 feil i terrenget og feilfritt på sprangbanen.

Med våren har mange norske ryttere vanen med å ta turen til sør-Sverige for å innlede sesongen også i nasjonale klasser der. Heidi Bratlie Larsen var en av dem, hun tok dette stevnet som en oppladning frem mot deltagelse i CCI4*-S i Sopot, Polen om et par uker med norskavlede SC Mr. Crichton (Corino VDL/Gloriosus, oppdretter Stacey Crichton). Det var en god oppladning, med en dressur til 30,8/69,2 % og feilfritt både i terrenget og på sprangbanen med en god andreplass som resultat i CCN2*-S. Det var for øvrig all grunn til å juble over en samlet god norsk innsats – samtlige norske deltagere i Mantorp var feilfrie på hinder i terrenget.

En ny helg står for trappene, og den skal Cecilia Lundberg benytte til å delta med to hester ved CCI1* Intro Luhmühlen. Neste helg igjen skal Heidi Bratlie Larsen ut i CCI4*-S og Emilie Laumann i polske Sopot, mens Sabrina Söderberg tar turen til CCI3*-S i Münster, Tyskland.

-I Sopot skal vi ri vår første CCI3*-S siden skaden, så det blir veldig gøy, forteller Emilie.

Relaterte artikler