Pynter juletreet med årets rosetter

Julefreden begynner å senke seg over det ganske land, både i hus og stall. I stallen til Eveline og Cornelia Pettersen Drågen pynter et vakkert pyntet juletre opp hvert år - tradisjonen er å skape julestemning i stallen med et rosett-pyntet juletre.

hest / juletre / Norges Rytterforbund
God idé: La premiene dine pynte opp juletreet, som søstrene Eveline og Cornelia Pettersen Drågen! (Foto: Privat)
av
Rebecca Ballestad-Mender

Rosettene er gjeve å få – og hva gjør man med dem så? Noen kommer opp på en vegg, noen i glass og ramme, noen i et salrom – og i stallen til Eveline og Cornelia fra Grenland Ryttersportsklubb får rosettene glitre stemningsfullt i stallen når julen kommer.

-Hvert år får hestene et juletre i stallen der vi pynter med noen av sløyfene hestene har fatt med seg det året, forteller mamma Caroline Pettersen. Under dette premietreet ligger det selvsagt gaver til de firbente – i form av både gulrøtter og noen overraskelser.

Eveline Pettersen Drågen / hest / ponni / Norges Rytterforbund
Eveline er titt og ofte på stevner, og sammen med 3'er ponnien Menai Mon Alisha har hun plukket riktig mange premier. (Foto: Privat)

Eveline er ofte ute på sprangbanene og kommer ganske ofte inn til premieringer også, nå med ponniene Kevin og Quicky. Lillesøster Cornelia liker seg også godt på hesteryggen, og i år var juletrepyntingen ekstra stas, for i år fikk hun også henge et par sløyfer på treet.

hest / juletre / Norges Rytterforbund
Storesøster Eveline er rutinert ponnirytter, og Cornelia følger etter henne i ridestøvelsporene - nå har hun også bidratt med premier til juletreet. (Foto: Privat)

Relaterte artikler