Ponni power

Da det var ponnienes tur i dag, satte Andrea Sedivy Kristiansen inn sjettegiret og føk rett til topps i ponni kategori I MB +5 presentert av Backe med sin Treflaeth Bonso. Vinner av klassen for ponni kategori 2, presentert av The Body Shop, ble i dag som i går Emilie Øia Helgesen/Ruby Braveheart.

av
Rebecca Ballestad-Mender
Andrea Sedivy Kristiansen/Treflaeth Bonso gikk til topps etter en forrykende runde i MB +5 for ponni kategori I presentert av Backe. Foto: NRYF

Andrea gikk inn for oppgaven fra første hinder, og hennes 10 år gamle welsh fulgte opp. Rimelig høyt tempo og kjappe vendinger – bommene ble der de skulle og ekvipasjen suste feilfritt over mållinjen i tidshoppingsklassen på tiden 68,24 s. Nesten like rask ble Camilla Josefine Wikborg/Keady Girl som gjorde det like fint og feilfritt på tiden 68,45 s. Tredjeplassen gikk til Josefine Årebrot Skai/Shannon’s Joy som galopperte over målstreken på 70,40 s.

Emilie Øia Helgesen har en god vinneroppskrift på innerlommen – og kan den utenat også. Enkelt og greit så det ut i dag også, og med tiden 67,14 s ble det enda en seier på Emilie og hennes fine connemara Ruby Braveheart. En god nummer to ble Olivia Borge Malmo/Obama Søblink, en tidligere games-ponni som virkelig har sans for hinder også. Deres feilfrie runde ble tilbakelagt på 68,78 s. Tredjeplassen gikk til Lilly Hiller/FH. Contador som gikk feilfritt i mål på 71,06 s.

Resultater