Norske plasseringer i Nederland

Peelbergen er et av stedene det skjer denne internasjonalt helgen – og her er norske topp ti plasseringer på den nederlandske sprangbanen så langt.

av
Rebecca Ballestad-Mender

Benedikte Endresen har innkassert flere plasseringer denne uken, og i dagens 1,35 m klasse for syvåringer klatret hun etter to nullrunder opp til en tredjeplass med et norskavlet fremtidshåp, DV-vallaken First To Cash Out e. Volstrus Cash/Balou du Rouet som er avlet av Madeleine Lundberg Kjelling.

Riktig bra gikk det også i dag for Max Storeide Lööf/Arakorn e. Cantos/Damiro B i CSI1* Grand Prix 1,30/1,35 m.

Ingrid Gjelsten sikret seg en tredjeplass både torsdag og fredag i CSI2* 1,35 m med Jackson vd Bisschop e. Flipper d’Elle *Hn*/Nabab du Reve.

Torsdag sikret Mikkel Flam seg en femteplass i CSI2* 1,35 m med Diamond 2000 Z e. Diamant de Semilly/Feinschnitt I V.D. Richter. Samme dag ble det en femteplass i CSI1* 1,20 m og en tiendeplass i CSI1* 1,30 m på Nathalie Heltzen med henholdsvis Celic e. Camelot/Lagano og Hard To Beat N e. Heartbeat/Cascavelle.

Fredag ble det en syvendeplass på Emilie Moe/Daihatsu T i CSI1 1,30 m etter rask og feilfri runde. Samme dag tok Maia Lykke Knutsen/Pontiac van HD en niendeplass i CSI1* 1,10 m.

Resultater