Agria Dyreforsikring

Samarbeidsavtalen mellom Agria Dyreforsikring og NRYF gjelder for perioden 2013 til og med 2021. Målet med avtalen er å øke kunnskapen og interessen for hest, ridning og skadeforebyggende tiltak med fokus på hvordan vi skal holde hestene våre friske. Sammen med NRYF utvikler Agria gode forsikringsprodukter for ridehester.

Rabatt på hesteforsikring

Er du medlem i en klubb tilknyttet NRYF får du 5 % rabatt på Agrias hesteforsikringer. Har du en innløst topplisens? Da får du ytterligere 10 % spesialrabatt. Du aktiverer rabatten ved å oppgi klubb- og medlemsnummer når du kjøper forsikringen. Er du allerede kunde og ønsker å legge inn rabatten på din hesteforsikring, kan du ta kontakt med Agria.

Sjekk din pris på forsikring. Klikk her for å komme til priskalkulatoren.

Ta veterinærtimen på mobilen

Som kunde hos Agria Dyreforsikring kan du ta veterinærtimen direkte på mobilen med FirstVets veterinærer og spesialister. Tjenesten er kostnadsfri for Agrias kunder, uavhengig av type forsikring. Det er ingen begrensninger på antall videosamtaler, og du får hjelp uansett årsak.

Hvis du er usikker på om hesten din kan være plaget av for eksempel sårskade, mageproblemer, halthet, hoste eller øyeproblemer, får du enklere undersøkelser og rådgivning gjennom en videosamtale. Les mer og kom i gang med FirstVet.