Teknisk Personell

Steward 1 Kurs

Den 14.-16. juni avholdes Steward 1 kurs i forbindelse med sprangstevne hos Sandnes og Jæren Rideklubb

av
Martine Gulliksen

«En steward er hestens HMS ansvarlige».

For å bli en god Steward, kreves det en kort utdanning, men mye praksis. Nå har du muligheten til å bli med på et spennende kurs i forbindelse med sprangstevne hos Sandnes og Jæren Rideklubb.


Du vil få god innføring i hva en Stewards oppgave er på et stevne, og samtidig få være med å prøve ut disse oppgavene. Dette gjelder ikke bare for sprang, men også alle de andre grenene.

Kursplan: Fredag kl. 16.00 – ca. 21.00: Teori. Rytterstuen hos SJR

Lørdag og søndag: Praktisk jobbing. Fremmøte kl 08.00 begge dager på stevneplassen til Sandnes og Jæren Rideklubb (kan endres).

Kursleder: Mai-Helen O. Kjærnes (Maia) eller Harald Farbrot

Deltagere: Maks 10

Kursavgift: Deltakere som er medlem av en rideklubb i Rogaland Rytterkrets kr 0,-

Deltakere tilknyttet andre kretser eller regioner kr 1700,- (husk at dere kan søke egen klubb om å få dekket dette).

Utgifter til overnatting og mat, utover oppsatte måltid på kurset, dekkes av den enkelte. Forkunnskap: Du må være over 18 år, ha relevant hestekunnskap og før kurset starter skal en ha satt seg inn i KRI. I tillegg må du ha gjennomført det obligatoriske E-læringskurset for teknisk personell, link her https://www.minidrett.no/kurs/e-66680297

Både KR I og KR II tas med til kurset (last ned til nettbrett eller pc i forkant for å spare miljøet).

Anbefalt overnatting Thon Partner Hotel Sandnes eller Hotel Sverre, SJR har avtaler med begge så oppgi klubbens navn ved bestilling.

Husk å ta med klær etter værmeldingen, vi er ute store deler av kurset så vær beredt, det kan være både kaldt og vått i Rogaland i juni.

Påmeldingsfrist: 07.06.2024
Påmeldingslink: Minidrett

NB: Du vil bli satt direkte på venteliste ved påmelding, deretter vil du bli overført ihht. overnevnte kriterier. Du vil derfor motta påmeldingsgebyr først når du oppgraderes fra ventelisten, hvis du ikke er en del av Rogaland Rytterkrets.

Relaterte artikler