NRYF

Jubler for full gjenåpning

- Jippi, jubler generalsekretær Beate Heieren Hundhammer.

av
Øyvind Larsen Tolgensbakk

Vi har ventet på denne dagen i 561 dager. I morgen, lørdag klokka 16.00 fjernes avstandskravet. Da kan vi rett og slett kaste koronavettregler og terminere protokoller. Vi behøver ikke lenger å tenke på kohorter og maksantall på arrangementene våre.

Helsedirektoratet og FHI mener utfra en helhetsvurdering at det rundt månedsskiftet september/oktober vil være mulig å lette på de fleste tiltakene og gå over i en normal hverdag med økt beredskap. Det støttet regjeringen, men ønsket en enda tidligere gjenåpning, så derfor gjenåpnes samfunnet allerede fra i morgen klokka 16.00.

- Endelig kan vi senke skuldrene litt, å gjøre det vi liker aller best – uten å måtte bekymre oss for retningslinjer, soner og kohorter, sier Hundhammer, som også vil berømme Ryttersporten for innsatsen over disse 561 dagene:

- Jeg ønsker å si takk til alle arrangører, ryttere, teknisk personell og frivillige som har stått på for å holde hjulene i gang. Jeg vet at det har vært tøft, men dere har taklet det mesterlig. På vegne av oss i Norges Rytterforbund ønsker jeg å si tusen, tusen takk, avslutter generalsekretæren.

Merk: Det vil likevel fremdeles være krav om å isolere seg dersom man har covid-19, samt følge smittevernråd og anbefalinger som å holde seg hjemme dersom man er syk.

Og du - sees vi på Kingsland Oslo Horse Show da? Billetter får du her: https://www.ticketmaster.no

Relaterte artikler