I dag går søknadsfristen til Trener 1 kurset ut

Sporten trenger trenerne! 22. januar er fristen for å søke på NRYFs Trener 1 kurs 2024 som skal gå i Oslo. Går du med en trenerspire i deg og ønsker å heve din kompetanse innen trenerfaget, så send inn søknad nå!

av
Rebecca Ballestad-Mender
hest / trener / trening / kurs / Norges Rytterforbund
Foto: NRYF

En trener innen NRYFs og Norges idrettsforbunds trenerløype innehar en unik og svært viktig kompetanse for at ryttersporten skal kunne fortsette å utvikle seg innenfor NIFs idrettslige rammer.

Med trener menes en person som gir opplæring og innføring i idrett samt planlegger og gjennomfører målrettet idrettstrening. Hestevelferd, rytterglede, idrettens grunnverdier og RASK står i fokus gjennom all lærdom på NRYFs trenerkurs.

Søker du kompetanse innen trenerfaget, så er dette tingen for deg! Søknadsfristen er 22. januar. Se invitasjon med mer informasjon og søknadslink her:

Trener 1 kurs Oslo 2024 vinter/vår

Det tas opp 20 deltagere til kurset. Søkere må ha dokumentert egenferdighet (hva kan du ri) tilsvarende LA-nivå med resultatlister i en av grenene. Du må dokumentere med skriftlig vedlegg fra skole/ institusjon/ ridesenter/ klubb eller lignende, hva du praktiserer som trener og hvilket nivå det er på. Du bør være aktiv trener underveis, da det skal leveres praksis i kurset. Referanser hjelper søknaden din og disse oppgis i søknaden. Aldersgrense for å søke er 18 år.

En god start for enhver trener er å ta Trenerattestene og løse Trenerlisens!

Relaterte artikler