Her finner du NRYFs trenere

Om du er rytter, forelder, ridesenter, klubb eller bare ønsker å kontakte en trener, kan du nå søke opp NRYF-autoriserte trenere på våre nettsider rytter.no og nryfstevne.no.

av
Kirsten Arnesen
Foto: NRYF

Nå kan du søke etter NRYF-autoriserte trenere i vårt trenerkart her på Norges Rytterforbund | NRYF autoriserte trenere eller i personsøk på NRYFstevne.

Gjør et søk i trenerkartet for å se om det er trenere i nærheten der du bor. Et tips er å være i fullvisning og zoome seg inn. Du kan også søke på navn og sted.

NRYFstevne | en persons søker side kan du også søke opp ut ifra hvilket nivå treneren er på; Trener 1, Trener 2, Trener 1 kjøring eller Trener 3. Du kan også søke opp trenere som har Trenerlisens. Trenerlisensen er for alle trenere som ønsker knytte seg til NRYF og vi har som mål og synlig trenere, øke muligheter for kompetanseheving og knytte trenerne tettere til den organiserte idretten og klubbene. Dette sikrer også at trenere som brukes i sporten har politiattest og klubbmedlemskap.

Det er over 500 autoriserte trenere i Norges Rytterforbund. De som har autorisasjon som trener i NRYF har gått en utdanning som er en del av Norges Idrettsforbunds Trenerløype og blir en del av norsk idrett. NRYF Trenerutdanning er bygget på NIFs verdigrunnlag og med NRYFs rammer som sikrer at vårt reglement, våre verdier og hestevelferden blir ivaretatt. Det skal være en trygghet for ryttere, foreldre, klubb, ridesentre og andre som ønsker å komme i kontakt med en trenere å vite at de har denne utdanningen i bunnen. Du kan lese mer om vår fagplaner og utdanningen på våre nettsider Norges Rytterforbund | Trener og trenerutdanning. Her annonserer vi også når det er nye kurs. Disse annonseres normalt i desember.

Til informasjon skal det sies at vi har flere trenere enn de du kan søke opp her. Dette er fordi det er frivillig å være søkbar med navn og informasjon. Dette må vi gjøre i henhold til personvernforordningen (GDPR) som er vedtatt i Norge.

Relaterte artikler