Fortsetter samarbeidet med Agria Dyreforsikring

En ny samarbeidsavtale mellom Norges Rytterforbund og Agria Dyreforsikring er nå signert. Sammen skal vi jobbe for å fremme hestevelferden i Norge.

av
Trine Meiningen
Generalsekretær i Norges Rytterforbund, Beate Heieren Hundhammer og administerende direktør i Agria Dyreforsikring, Marianne Broholm Einarsen. Foto: Katharina Mila Hesby

Målet med fornyelsen av avtalen er å fortsette å øke interessen for hest og ryttersporten i Norge, samt øke kunnskapen om skadeforebyggende tiltak med fokus på hvordan vi skal holde hestene våre friske.

Fremme god hestevelferd

-Vi ser frem til å fortsette det gode samarbeidet med Agria i fem nye år. Sammen skal vi fremme god hestevelferd i Norge, og fortsette fokuset på forebygging av skader ved å gi tips og gode råd til NRYFs medlemmer gjennom fagartikler på hestesport.no. Avtalen gir også NRYF et hyggelig økonomisk bidrag, samt at alle medlemmer får rabatt på hesteforsikring, sier generalsekretær i Norges Rytterforbund, Beate Heieren Hundhammer. I 2019 startet Agria Dyreforsikring og Norges Rytterforbund holdningskampanjen #stopphalthet som fokuserer på typiske halthetsskader og hva vi hesteeiere kan gjøre for å forhindre og forebygge disse.

#stopphalthet

Hvert år rammes mange hester av skader på bein og høver. Med kampanjen #stopphalthet ønsker Agria sammen med Norges Rytterforbund, hesteveterinær Lars Olaf Moen, hovslager Aksel Vibe, dressurrytter Helena Liholt Gulli og sprangrytter Hege Tidemandsen Larsen øke kunnskapen om halthet. Et viktig mål er økt fokus på holdbart hestehold hos ryttere og hesteeiere gjennom inspirasjon og informasjon.

Les mer om #stopphalthet her.

Relaterte artikler