NRYF

FEI-ponnimåling i Sverige 7. juli

Det vil være mulig å få ponnier FEI-målt i Helsingborg, Sverige, 7. juli.

Foto: NRYF
av
Rebecca Ballestad-Mender

For ponnier som skal starte internasjonale FEI-stevner, det vil si klasser for ponni kategori I, er det krav om å ha gyldig FEI-ponnimåling.

Det er nå åpnet for påmelding til internasjonal ponnimåling (FEI-måling) i Helsingborg, Sverige, 7. juli. Påmeldingen holdes åpen til 26. juni.

Påmelding til FEI-målingen kan kun gjøres via svenske TDB (Tävlingsdatabasen). Dette innebærer at man må legge inn ponnien i denne basen.

Pris for måling: 2000 SEK.

Bindende påmelding, og betaling skal gjøres senest en time etter påmelding i TDB. Hvis ikke, vil ponnien strykes automatisk av systemet. Det gjøres ingen tilbakebetaling, uansett årsak.

For å måles, må ponnien være FEI-registrert i god tid før målingen. Dette gjøres hos det nasjonale rytterforbundet (NRYF). Ponnien trenger ikke ha FEI-pass. Vær oppmerksom på at administrasjonen i NRYF har stengt i uke 30 og 31.

De påmeldte får tilsendt ytterligere informasjon knyttet til målingen på mail i uke 26, det vil si etter at påmeldingen har stengt 26. juni.

Målingen utføres av to uavhengige FEI-veterinærer. FEI-stewarder og personal fra det svenske rytterforbundet samt fra Hästspecialistdjursjukhuset i Helsingborg vil være på plass for å bistå.

Mer informasjon og link til påmelding finner du her

Relaterte artikler