Banebyggerhelg feltritt 27-28 april - påmelding er åpen!

Påmelding til banebyggerhelg er nå åpen. Det blir kurs både for nye og allerede autoriserte feltbanebyggere, og også hinderbyggekurs med egen del om MIM-hinder.

av
Ingvild Lillefjære
Foto: NRYF

Påmelding gjøres her:

Hinderbyggekurs

Feltbanebyggeraspirant

Feltbanebygger 1

Feltbanebygger 2

MIM-kurs

Hinderbyggekurs:

  • Lære å bygge gode og trygge terrenghinder
  • Opplæring i alle typehinder
  • Grunnleggende innføring i plassering av hinder i forhold til terrenget
  • Teori og bygging av MIM-hinder


Proeventing vil være ansvarlig for alt innhold på hinderbyggekurset. Kurset er åpent for alle som ønsker å bidra til å bygge korrekte og trygge terrenghinder, ingen forkunnskaper kreves.

Pris kr 400,-

Feltbanebyggeraspirant:

Det kreves i utgangspunktet ingen forkunnskaper eller tilhørighet til bane, men man må ha interesse av å bygge gode, utdannende og sikre terrengbaner. Under utdannelsen som feltrittbanebygger lærer man blant annet hvordan man praktisk bygger terrenghinder og grunnleggende teorier om hva som er viktig når man skaper terrengbaner. Feltrittbanebyggeren skal få forståelse for hva en utdannende terrengbane er, samt hva som menes med faste hinder og hvordan disse konstrueres.

Pris kr 1700,-

Feltbanebygger 1:

For å delta på dette kurset må man ha gjennomført banebyggeraspirantutdannelsen med godkjent resultat og ha fungert som feltrittbanebyggeraspirant på minst fire baner fordelt på to stevner. Minst to av disse banene skal være på høyeste nivå (H80/P80). Man må også ha praktisert sammen med feltrittsbanebygger 1/2/3 i klasse H100/CNCP1* minimum en gang.

Pris kr 1700,-

Feltbanebygger 2:

For å delta på dette kurset må man ha gjennomført utdannelsen som feltrittsbanebygger 1 med godkjent resultat, og ha fungert som feltrittsbanebygger 1 på minst seks baner fordelt på tre stevner. Minst fire av disse banene skal være på høyeste nivå (H100//CNCP1*). Man skal også ha praktisert sammen med feltrittsbanebygger 2/3 i klasse CNC2* minimum en gang.

Pris kr 1700,-

Banebyggere, TD'er og arrangører som kun ønsker MIM-kurs kan melde seg på dett helt gratis. Dette kurset blir avholdt etter lunsj lørdag 27 april (ca 13-17)

Husk at det er mulig å søke klubb/krets om støtte til kursdeltagelse!

Utdanningsplaner med innhold og læremål med kursene finner du HER.

Felles lunsj serveres begge dager, samt kaffe og frukt gjennom hele dagen.

Velkommen til en hyggelig feltrittshelg!

Relaterte artikler