Grener

BEST Cup

“Full fokus på ferdigheter”

Ferdighetsbedømmelsen har som formål å fremme balansert, effektiv og sikker ridning i terrenget. Bedømmelsen skal legge vekt på de nødvendige basisferdigheter som kreves for sikker ridning i terrenget. Selve terrengdelen bedømmes med fokus på rytterens ferdigheter og evne til å ri hesten balansert, effektivt, sikkert og med følelse for rett hjelpgivning/innvirkning til riktig tid.

BEST Cup gjennomføres i klasse P80 (tidligere debutant ponni) og H80 (tidligere 80 cm hest).  Klassene vil bli premiert på vanlig måte, men den rytteren med flest ferdighetspoeng etter terrengdelen premieres i tillegg (vinnersløyfe og sjabrak).

Cupen gjennomføres på fem utvalgte stevner med ferdighetsbedømming, og de tre beste resultat teller for totalplasseringen i cupen.

De tre beste ryttere i respektive klasser, P80 og H80, vil bli premiert i selve cupen (kr 3 000, kr 2 000, kr 1 000, pluss sløyfer og vinnerdekken).

Dette er en cup for å fremme gode rideferdigheter, og det er dermed rytteren som samler poeng uavhengig om han eller hun deltar med ulike/flere hester gjennom sesongen.

Du kan lese mer om cupen her

Bedømmelses-skjema til bruk for terrengdelen finner du her

BEST Cup arrangeres på følgende stevner i 2020:

     
Dato Arrangør Sted
4.-5. juli Skedsmo rideklubb Sørum Fritidsgård
29.-30. august Brekka rideklubb
5.-6. september Konglungen rideklubb
12.-13. september Skedsmo rideklubb  AVLYST.
26.-27. september (finalen) Tomter rideklubb
Rev. 31.08.20

(med forbehold om endringer)

Resultatoversikten finner du her

Grener

X