BEST Cup

Ferdighetsbedømmelsen har til formål å fremme balansert, effektiv og sikker ridning i terrenget. Bedømmelsen skal legge vekt på de nødvendige basisferdigheter som kreves for sikker ridning i terrenget. Selve terrengdelen bedømmes med fokus på rytterens ferdigheter og evne til å ri hesten balansert, effektivt, sikkert og med følelse for rett hjelpgivning/innvirkning til riktig tid.

Full fokus på ferdigheter


Hööks BEST Cup gjennomføres i klasse P80 og H80 der rytteren samler ferdighetspoeng. Dette er en cup for å fremme gode rideferdigheter, og det er dermed rytteren som samler poeng uavhengig av om han eller hun deltar med ulike/flere hester gjennom sesongen. Dersom en rytter deltar med flere hester i en klasse, vil det være beste oppnådde poengsum som teller med i sammendraget.

Det arrangeres fem stevner med ferdighetsbedømming i løpet av sesongen. Rytter må delta på minimum to av stevnene for å telle med sammenlagt. De trebeste resultatene teller for totalplasseringen i cupen.

Klassen vil bli premiert på vanlig måte, men den rytteren med flest ferdighetspoeng etter terrengdelen, premieres i tillegg; Vinnersløyfe og sjabrak sponset av Hööks.

Vinneren i de respektive klasser – P80 og H80 – vil bli premiert med vinnerdekken og gavekort fra Hööks i finalen i cupen.

Cupen arrangeres på følgende stevner (m/ forbehold om endringer):

Dato

Arrangør

25-26 mai

Ullensaker Rideklubb

8-9 juni

Tomter Rideklubb

22-23 juni

Eidsvoll Hestesportsklubb

17-18 august

Brekka Rideklubb

07-08 september

Konglungen rideklubb

29 september

Skedsmo Rideklubb

Finale

BEST Cup 2024 er sponset av

Resultatoversikt BEST-cup 2024