Underviser du ryttere i rideskolen?

Nå jobbes det på Norsk Hestesenter med å utarbeide en deltids ridelærerstudie. De har utformet en kort undersøkelse rettet mot de som underviser i rideskoler som et ledd i dette arbeidet – nå trenger de dine svar!

av
Rebecca Ballestad-Mender
hest ponni rytter ridning rideskole
Nå trenger Norsk Hestesenter DEG i sitt arbeid med å utforme en deltids ridelærerstudie! (Foto: NRYF)

På Norsk Hestesenter er de, med bakgrunn i ønsker fra rideskolenæringen, i gang med å utarbeide en deltids ridelærerstudie. Målgruppen for studiet er de som allerede underviser i rideskolen, men ønsker formell kompetanse og påfyll i «verktøykassen», samtidig som de vil utvikle egne rideferdigheter. Mange i denne målgruppen er allerede etablert med familie, egen stall og forpliktelser som gjør at et fullt studieløp på heltid over to år på Starum ikke er realistisk å gjennomføre.

For å kunne møte behovet er det nødvendig å kartlegge hvilken kompetanse de som allerede underviser i rideskolene innehar.

Norsk Hestesenter spør derfor bredt: - Kan du tenke deg en slik utdanning? Da vil vi invitere deg til å besvare spørreundersøkelsen under. Eller kjenner du noen som kunne vært interessert i vårt tilbud? Da setter vi stor pris på om du vil dele denne informasjonen med dem og oppfordre dem til å svare på undersøkelsen. Jo flere svar vi mottar, desto bedre kan vi skreddersy studiet rundt næringens behov.


Klikk deg inn og svar på spørsmålene i denne linken: https://forms.office.com/e/WKN76wiFZS
Det tar bare noen få minutter.

Relaterte artikler