Klar for Grand Prix i historiske omgivelser

Victoria Gulliksen fortsetter å vise form på femstjernersnivå. For tiden er hun på plass under den 91. utgaven av CSIO Roma – Piazza di Siena - med historisk vakre Villa Borghese som bakteppe. Her avslutter hun stevnehelgen med deltakelse i Rolex Grand Prix på søndag sammen med en rekke av sportens toppryttere.

CSIO ROma/ internasjonal sprang/ hest/ NRYF
Victoria Gullikse er for tiden på plass under CSIO Roma- Piazza de Sienna 2024, og omgivelsene er det lite å si på. Foto: Simoone Ferrona
av
Sille Kasin

Allerede på fredag tikket helgens første premie inn for alltid like dedikerte Victoria. Denne gangen har med seg to hester til start – den 12 år gamle Elvis Ter Putte-sønnen Mistral van de Vogelzang som vi nylig husker fra fenomenale runder med henne under derbyhelgen i Hamburg, og Equine America Papa Roach som nå er blitt 15 år og over tid blant annet har vært preferert mesterskapshest.

Helgens første plassering i de historiske omgivelsene i den nordøstre delen av Roma fra første del av 1600-tallet, kom gjennom en sterk tiendeplass med Mistral i en 1.55m tidshopping presentert av Aston Martin. Dermed ble start i morgendagens Rolex Grand Prix Roma over to 1.60 m-runder sikret. Victoria og Mistral entrer Uliano Vezzanis bane fra start nummer 42, mens klassen starter og kan streames live via betalingstjenesten www.horseandcountry.tv fra klokken 12:30.

Resultater:

Relaterte artikler