Fag og fakta

Inviterer hesteeiere til en veldedig tur

Agria Dyreforsikring inviterer alle hesteeiere til å ta en tur i naturen der de bor, helgen 22.-23. oktober. Pengene går til inntekt for Hest og Helse.

Agria Dyreforsikring inviterer norske hesteeiere til en tur med sin hest til inntekt for en god sak - det er gratis for hesteeierne, men for hver påmeldte donerer Agria Dyreforsikring 10 kroner til foreningen Hest og Helse. (Foto: Agria Dyreforsikring)
av
Rebecca Ballestad-Mender

Med hesten som medarbeider ønsker Agria sammen med Hest og Helse å sette fokus på utbedring av tilbud innen fysisk og psykisk terapi. Bli med på å en tur med mening!

Hva er Agria Naturbanedager?

Agria Naturbanedager er et digital veldedighetsarrangement, noe som gjør at man kan gjennomføre turen når man selv ønsker i løpet av helgen. For hver deltaker donerer Agria 10,- til Hest og Helse.

–Med Agria Naturbanedager vil vi oppmuntre til at flere tar med hesten på tur, enten det er ved å ri, leie eller kjøre, i tillegg til at vi setter søkelyset på å få flere hesteassisterte tilbud i Norge, sier administrerende direktør i Agria Dyreforsikring, Marianne Broholm Einarsen.

Agria har under flere år engasjert seg i å minske riderelatert halthet, blant annet gjennom å drive kunnskapsprosjektet #stopphalthet sammen med Norges Rytterforbund. Agria Naturbane, med fokus på å ri på variert underlag, er et tilbud i prosjektet og det finnes i dag på rideanlegget Sørkedalen Rideklubb, i tillegg er flere anlegg på vei opp.

Hest og Helse

Hest og helse er en frivillig, landsdekkende medlemsorganisasjon med formål om å fremme hest i helsesammenheng og aktivt bidra til optimal kvalitet i arbeidet med bedre fysisk, psykisk og sosial hesle.

Pengene som Agria Dyreforsikring donerer til Hest og Helse er øremerket arbeidet med å sikre en sertifisering av hesteassisterte tilbud i Norge. Målet med dette arbeidet er å få på plass en kvalitetssikring av tilbudene til beste for både tilbyderne, brukerne og hestene. I tillegg til å oppnå en større aksept og anerkjennelse av disse tilbudene i samfunnet.

Agria Naturbanedager oppsummert:

  • Det er gratis å være med!
  • Registrer deg og hesten din på agria.no
  • Har du flere hester må du gjerne melde på hver enkelt
  • Delta når som helst helgen 22.-23. oktober
  • Ta en tur i naturen, enten du rir, leier eller kjører
  • For hver påmeldte ekvipasje donerer Agria 10,- til organisasjonen Hest og Helse
  • Del gjerne bilde eller video på Instragram eller Facebook, og tag oss med @agriahest
  • Bruk gjerne #agrianaturbanedager dersom du deler bilde eller video

Klikk deg inn her for påmelding!

Relaterte artikler