Mounted Games

Hat-trick for det norske juniorlaget

I helgens NisseCup i Gøteborg, Sverige, i helgen tok det norske juniorlandslaget i Mounted Games seieren. Det var deres tredje seier så langt i år – av tre mulige.

hest / Norges Rytterforbund
Et sterkt norsk juniorlag tok i helgen sin tredje seier av tre mulige - denne gangen i Nissecup i Sverige. (Foto: Mounted Games Norway)
av
Rebecca Ballestad-Mender

Det norske juniorlaget bestod av Celine Wangen Eilertsen, Aurora Knudsen, Sam Frenningsmoen, Sofie Sørhagen og Celina Sørhagen. Til sammen var bortimot suverene og red inn seier i heat for heat. Til slutt ble laget stående med 182 poeng hvilket ga en solid seier foran det svenske laget Alleby Junior med 147 poeng og Denmark U15, også de med 147 poeng.

I U18 klassen deltok Tone Anne Venås i Team Scandinavia sammen med både svenske og danske ryttere, og dette laget tok en god femteplass.

I Open-klassen var Lotta Daler en viktig norsk brikke i det svenske laget Alleby Gul, og dette laget red inn andreplassen. Tre norske ryttere var med i laget Plot Twist – Jeanette Hyving, Lise Tofteberg og Mari Næss. Dette laget ble nummer tre i klassen. To dyktige norske søstre var også med på laget Norden-Mix, som ble nummer syv – det var søstrene Hedda og Kristin Stadheim.

Resultater

Relaterte artikler