Feltritt

Emilie og Chillo begynner året med topplassering

Emilie Lindgren Laumann og Heinsgårdens Chillo har innledet den internasjonale feltrittsesongen på beste måte – i påskehelgens CCI2*-S ved Kristianstad International Eventing tok duoen like godt en knallsterk andreplass.

hest / Norges Rytterforbund
Emilie Lindgren Laumann/Heinsgårdens Chillo innledet sesongen 2024 med en sterk andreplass i CCI2*-S i Kristianstad i påskehelgen. (Arkivfoto: Christiane Janke)
av
Rebecca Ballestad-Mender

Hele 67 ekvipasjer deltok i denne klassen, som til slutt hadde en dansk vinner i form av Luna Richter/Frankie (Federico xx/Ak’s Rush, oppdretter Stald Mejse). Emilie med Chillo (Candillo 3/Solos Landtinus, oppdretter Henning Hein) innledet med en dressurprøve til 32,2 i straff og en 15. plass – deretter klatret de bare oppover og oppover. Det ble feilfritt både på sprangbanen og i terrenget. Dermed ble de stående på 32,2 og tok en sterk andreplass bak danske Richter med 31 blank. Dermed har den norske duoen Emilie & Chillo begynt der de sluttet - de avsluttet fjorårets sesong nettopp i Kristianstad, da med seier i CCI2*-S.
Enda en norsk plassering i denne klassen i påskehelgen ble det til Inger Sofie Kjeldaas/Odt Ghareeb (Ghareeb/Tulla Flight, oppdretter Sean Grier) som nummer 14.

Resultater

I 2022 pådro Chillo seg en skade - her kan du lese mer om hestens vei tilbake i sporten. Emilie gir deg gode tips til både rekonvalesensen av en hest, men også hvordan du takler situasjonen psykisk selv.

Emilies klare råd er å bruke tid på rekonvalesensen. - Det er fort å la seg begeistre av at det føles bra – og så går man fortere frem enn man burde!


Relaterte artikler