Ungdomsmønstring

Er du eller barnet ditt i alderen 10-25 år og har interesse for sportskjøring?

av
Rebekka Kaagaard

Er du eller barnet ditt i alderen 10-25 år og har interesse for sportskjøring? Det kan være dere har en innkjørt hest eller ponni i familien, en hest som dere kjører med hjemme og gjerne vil prøve å kjøre stevner med, eller at dere allerede har startet de første kjørestevnene.

I regi av NRYF har vi en veldig fin ungdomssatsning, hvor barn og unge i alderen fra 10-25 satser, trener og konkurrerer på vei mot internasjonale stevner og mesterskap. Dette foregår på 4-6 samlinger i året, samt på nasjonale og internasjonale stevner i løpet av stevnesesongen.

Landslagstrener Maria Henriksson, som har ansvaret for faglig korrekt oppfølging av ekvipasjene som er med på satsningen, er utdannet B trener fra Sverige og har lang erfaring fra internasjonale stevner/mesterskap og i utdanning av hester og kusker. Landslagsleder Linn Støkken Nielsen, som har ansvaret for uttak, stevneplanlegging og sparring, samt oppfølging på mesterskap, er tidligere kusk med lang erfaring fra internasjonale stevner/mesterskap.

Hvis dere har lyst til å snuse på veien mot internasjonale stevner og mesterskap og få med erfaring, kunnskap og felleskap omkring sportskjøring kan dette være noe for dere. Vi trenger flere dyktige ungdommer!

Er du nysgjerrig?

Send en film hvor du kjører valgfritt dressurprogram. Det behøver ikke å være på bane med riktige mål, vi skal bare kunne se deg kjøre og hesten bevege seg i de gangartene som er relevant for din alderskategori:

Children < 14 år Utdanning/Lett
Junior 14-16 år Lett/Middels
U25 16-25 år Middels/VB

Du kan kjøre med én- eller toakslet vogn, men både seletøy og vogn skal være forsvarlig og du skal kjøre med hjelm og sikkerhetsvest (U18). Sendes sammen med opplysning om navn og alder på kusk/navn og alder på hest/navn på foresatte(U18)/erfaring innenfor sportskjøring/telefonnummer og mail på deg/foresatte(U18) til:

Linn Støkken Nielsen
Whatsapp +4560213544

Relaterte artikler