Tre nye medarbeidere i sportsavdelingen

Ryttersporten er i vekst og utvikling, og administrasjonen i Norges Rytterforbund har hatt behov for å styrke sportsavdelingen. Dette kombinert med at to medarbeidere skal begynne i ny jobb, gjør at det nå er ansatt tre nye sportskoordinatorer.

av
Øyvind Larsen Tolgensbakk
Fra venstre: Rebekka Kaagard, Ingrid Dokmo og Marie Møller Fürst.

Rebekka Kaagard er født i 1988 og har bachelor i både pedagogikk og idrett, samt i friluft og helse. I tillegg er hun utdannet som personlig trener ved Norges Idrettshøgskole. Ved siden av jobb i barnehage rir hun dressur og jobber som personlig trener.

Ingrid Dokmo er født i 1984 og har en bachelor i International business fra Kingston University. Hun har tidligere jobbet i både inn- og utland med varierte arbeidsoppgaver innen service og logistikk, og som profesjonell hestepasser.

Marie Møller Fürst er født i 1991 og har utdanning innen pedagogikk fra Universitetet i Oslo. Marie har tidligere jobbet som spesialpedagog og rådgiver i grunnskoleavdeling i Bærum kommune, samt som rideinstruktør.

Alle tre vil være på plass innen slutten av mai. Sportsutvalg, andre tillitsvalgte og ryttere som har mye kontakt med sportsavdelingen er sikkert nysgjerrige på den interne fordelingen av arbeidsoppgaver og ansvarsområder. Når vi har kommet oss gjennom opplæringsfasen, sommeren og alle nasjonale og internasjonale mesterskap vil vi komme tilbake med mer informasjon om det, sier sportssjef i Norges Rytterforbund, Nina Johnsen, som gleder seg over et godt sammensatt team i sportsavdelingen

Kontaktperson:

Nina Johnsen, leder av sportsavdelingen
nina@rytter.no

Relaterte artikler