Kjøring

Stevneinvitasjoner og godkjenning

Et "!" om stevneinvitasjoner

Vi ser med glede at det er stor aktivitet i kjøre-Norge etter de siste års utfordringer, med flere treninger og stevner. Det vi også ser er at de fleste arrangørene er litt rustne etter stevnetørken de siste to årene, og at det nye systemet vi var så godt i gang med å lære oss ikke sitter like godt i minnet som vi kanskje trodde. Her kommer et par tips og viktige punkter å huske.

av
Øyvind Larsen Tolgensbakk

Publisering til kalender i nryf.stevne har de fleste sendt inn, og SUK har publisert de som er godkjent i terminlisten, slik at det planlagte stevnet er synlig for alle.

Utfordringene møter vi når stevneinvitasjonen skal utarbeides og sendes til godkjenning.

  • 6-8 uker før stevnet: - Jobbe med stevneinvitasjonen i samråd med Dommer og Banebygger. Teknisk personell vil ikke gjøre jobben for dere, men kan komme med tips og viktig info om nivå, klasseoppsett ol.
  • Senest 4 uker før stevnet: - Endelig stevneinvitasjon sendes til godkjenning.

I notatfeltet for internt bruk kan kan legge inn kommentarer på ting man evt. er usikker på før man trykker på send. Meldingen vil da også bli synlig for oss. Det er også under denne fanen at tilbakemeldingene ved en evt. avslått invitasjon kommer, ikke på mail som tidligere. Pr.d.d. sender ikke systemet automatisk varsling og godkjent/avslått stevneinvitasjon på mail, noe vi på sikt ønsker å få bygd inn. Dette betyr at man må inn i nryfstevne.no og følge med på sin invitasjon for å se status.

Den største utfordringen er at de aller fleste er for sent ute med å sende invitasjonen til godkjenning. Med tidsbestemmelsene i KR §143.2 d) har vi i Sportsutvalget 14 dg. på oss for å få invitasjonen godkjent og lagt ut. Dette inkluderer også endringer arrangøren evt. må gjøre dersom invitasjonen ikke er riktig utfylt, har mangler eller feil. §143.1 - 9 i KR I beskriver godt hva som skal være med i en invitasjon og ikke. Ett tips her er å se på tidligere stevner hos andre arrangører og allerede godkjente invitasjoner - klipp, lim og lær!

  • Husk at vi er ulønnede personer som bruker fritiden vår på å jobbe med dette, så det er ingen vits i å ”bare sende en påminnelse” eller mase i denne perioden, systemet minner oss på de som ikke er behandlet titt og ofte.

LYKKE TIL MED STEVNENE!

Hilsen sportsutvalget

Relaterte artikler