Utsettes - Sprangdommer- og sprangbanebygger-konferanse 2022

Invitasjon til sprangdommer- og banebyggerkonferanse 2022.

av
Lillann Jebsen

NB! Grunnet regjeringens nye tiltak som kom 07.12.2021 har SDK og SBK valgt å ikke avholde konferansen som planlagt, men de vil prøve å avholde en digital løsning i løpet av våren. Mer informasjon om dette kommer senere.


Sprangdommerkomiteen (SDK) og Sprangbanebyggerkomiteen (SBK) ønsker med dette å invitere deg til dommer- og banebyggerkonferansen 15-16. jauar 2022. Da vi har et stort program, med mange interessante og viktige innslag, vil konferansen også i år gå over to dager. Etter tidligere års suksess, innen covid, har dette blitt vår viktigste arena for utveksling av erfaringer, og styrke oss som gruppe.

På grunn av covid-19 er mange i den situasjon at de må delta på konferansen for ikke å miste sin autorisasjon. Derfor vil påmeldingene til de som hadde sin siste konferanse 2019 eller tidligere prioriteres.

De som har 2020 som sin siste konferanse og aspiranter har fortsatt mulighet å melde seg på, men kan risikere å måtte vike plass i henhold til nevnte prioritering.

Derfor ønsker vi snarlig påmelding så alle som får sin plass bekreftet, om nødvendig også kan bestille sine reiser.

Vi har et begrenset antall plasser (120), og det betyr at vi har ”først til mølla”-prinsippet. Deretter blir det venteliste.

I programmet har vi fortsatt fokus på dommernes og banebyggernes holdninger til sporten, praktisering og utvikling. Det er komiteenes ønske at alle deltar i de sosiale aktivitetene på lørdag kveld da erfaringene er at mange viktige saker kommer opp til diskusjon på kvelden og mange gode kontakter knyttes.

Planlagt start er lørdag kl.10.00 og avslutning søndag kl. 16.00. Bestill derfor ikke hjemreise før tidligst 17.00.

Vi har valgt å kalle dette for et ’’kurs’’ og dette vil fremkomme av agendaen. Det også fordi at det i mange kommuner og idrettskretser finnes kursmidler, som klubben enkelt kan søke bare ved å vedlegge agendaen. Vi anbefaler alle å søke klubben og/eller kretsen om dekning av kostnader.

Det vil være en deltageravgift på 500,- som inkluderer pauseserveringer, lunsj og kaffe/te begge dagene, samt en 3 retters middag lørdag.

Påmeldingsfrist: 18. desember 2021

Påmeldingslink: https://minidrett.nif.no/Event...

Hotellet ligger sentralt til på Gardermoen, med shuttlebuss fra fly/tog (kr. 80,- hver vei). Det kan parkeres for kr 125,- pr døgn (Easypark).

Vi har forhandlet noen gunstige priser per person dersom dere henviser til referansenr #113671 ved bestilling innen 15. Desember:

Du kan bestille via e-mail booking@bwosloairport.com eller tlf. nr. 63940800. Når du bestiller hotell må du gi fullt navn med telefonnr og epostadresse, samt kredittkort for garanti av overnatting.

Vel møtt!

Med vennlig hilsen
SDK og SBK