Sprangdommer 1 Kurs

Velkommen til Sprangdommer 1 kurs hos Bærum Rideklubb den 20.-21. april!

av
Martine Gulliksen

Kursholder: Carsten Sørlie

Sted: Østern Brug Ridesenter

Godkjenning: Alle kandidater trenger godkjenning fra sin rytterkrets om at de er klare for SD1-kurs. Frem til dette er mottatt vil kandidaten settes på venteliste. Etter mottatt godkjenning flyttes kandidaten over til fast plass så lenge det er ledig plass.

Godkjennelse sammen med fullt navn, fødselsdato, adresse, telefon og e-post samt representasjonsklubb sendes inn til: oark.rytterkrets@gmail.com

Det blir som et vanlig stevne og kurset starter fredag kveld og avsluttes omtrent 1 time etter stevneslutt på søndagen. Deltakerne bør være kjent med nyeste versjon av KR I og KR II. Link til reglementene: https://www.rytter.no/sport/reglement

Deltakere: 3

Aldersgrense: 18 år

Pris:

  • Oslo og Akershus Rytterkrets: 0kr
  • Andre rytterkretser: 1700kr

Påmeldingsfrist: 13.04.2024

Påmeldingslink: https://www.minidrett.no/kurs/11901157 (NB: kurset vil stå registrert som fullt og du vil bli plassert direkte på venteliste. Dette er fordi det er ulik pris for de som er innenfor og utenfor kretsen. Dersom det er ledige plasser på kurset, vil du bli flyttet til fast plass fortløpende.)

Betaling: Dersom du har meldt deg på og ikke er en fra Oslo og Akershus rytterkrets, sender du en mail med betalingsinformasjon til oark.rytterkrets@gmail.com, som vil sende ut en faktura til deg.

Velkommen på kurs!

Relaterte artikler