Para

Samling på Rauland for Para Ryttere kopi

Norges Rytterforbund v/ Sportsutvalget Para (SU-PARA) inviterer til rekrutterings-/ treningssamling for para ryttere på Ridesenteret i Rauland.

av
Martine Bukier Thorsen

Tidspunkt: Fredag 20. august kl. 17.00 til søndag 22. august

Pga smittevern og avstand er det kun plass til 8 deltagere på hver av disse treningene. Medhjelpere kommer i tillegg. Treningene høsten 2021 er sterkt sponset av SU-PARA ! Kun kr 500,- i egenandel! Det inkluderer samling, kost og losji. Også for medhjelpere. Dette blir fakturert direkte til deltagere fra NRYF. Oppstalling for eventuelt egen medbragt hest må dere selv dekke til Ridesenteret i Rauland. Kr 250,- pr døgn. Høy/kraftfor til egen hest må medbringes.

Foreløpig er det ikke lagt opp til klassifisør på treningen. Trenger du klassifisering, ta kontakt med Hilde Stømner på hstomner@online.no for mer informasjon.

Samlingen er åpen for alle som har en type funksjonshemming, og som har noe rideerfaring. Hensikten med samlingen er å gi nye Para-ryttere et innblikk mot sporten, samt også å gi inspirasjon til videre trening og satsing for de rytterne som allerede er ”i gang”.

Temaet for treningen er ikke forutbestemt, men avhenger av nivået til elevene. Vi trener fra det utgangspunkt hver og enkelt har. Det blir anledning til å ta med egen hest eller låne hest. Ridesenteret i Rauland sitter med en mange gode skolehester til alle nivåer. Det er flere erfarne hjelpere på stedet denne helgen, om man trenger ekstra hjelp i stallen.
Det er mulighet for å bli klassifisert på samlingen.

Sted: Ridesenteret i Rauland, Haddlandsveien 19, 3864 Rauland.

Instruktør: Sigrid Rui
Overnatting: Se www.raulandridesenter.no For deltagere med rullestol, benytter vi Rauland Vandrerhjem Akademiet som ligger ca 1,5 km fra Ridesenteret.

Bespisning: Alle måltider fra fredag middag til og med søndag lunsj er integrert i treningen.

Kontaktperson for spørsmål: Sigrid Rui, mob 90645699 eller sigrid@ridesentertirauland.no

Påmeldingsfrist: 8. august 2021 Påmeldingen sendes til MartineBukier.Thorsen@rytter.no

Vi gjør oppmerksom på at påmeldingen er bindende.

Relaterte artikler