Para

Samling på Rauland for Para Ryttere

Norges Rytterforbund v/ Sportsutvalget Para (SU-PARA) inviterer til rekrutterings-/ treningssamling for para ryttere på Ridesenteret i Rauland.

av
Turid Løken

Tidspunkt: Fredag 27. mai kl. 17.00 til søndag 29. mai
I tillegg vil det torsdag 26. mai være mulig å ta hovedkurs og rideprøve for Grønt Kort for de som mangler rytterlisens. Se informasjon og invitasjon til dette i informasjonsbrevet.

Sted: Ridesenteret i Rauland, Haddlandsveien 19, 3864 Rauland.

Instruktør: Sigrid Rui

Samlingen er åpen for alle med fysisk funksjonsnedsettelse med noe rideerfaring. Hensikten med samlingen er å rekruttere nye PARA ryttere til sporten, samt å gi inspirasjon til videre trening og satsing for ryttere som allerede er aktive. Det blir anledning til å ta med egen hest eller låne hest. Det er mulighet for å bli klassifisert på samlingen.

Informasjonsbrev - klikk her

Overnatting: Se www.raulandridesenter.noFor deltagere med rullestol, benytter vi Rauland Vandrerhjem Akademiet som ligger ca 1,5 km fra Ridesenteret.

Bespisning:Alle måltider fra fredag middag til og med søndag lunsj er integrert i treningen.

Priser:
Samlingen 27-29. mai er gratis. Det inkluderer instruksjon, lån av hest, overnatting og mat.

Oppstalling av eventuelt egen hest koster kr 300,- pr døgn eks fôr, og av betales av kursdeltager direkte til Ridesenteret i Rauland

Ønsker du å bli klassifisert? Ta kontakt med klassifisør Hilde Stømner på epost hstomner@online.no eller på tlf. 93687041, før samlingen, da det er nødvendig å fremskaffe dokumentasjon.

Kontaktperson for spørsmål: Sigrid Rui, mob 90645699 eller sigrid@ridesentertirauland.no

Påmeldingsfrist: 1. mai 2022. Påmeldingen sendes til sigrid@ridesentertirauland.no

Vi gjør oppmerksom på at påmeldingen er bindende.

VELKOMMEN TIL LÆRERIKE DAGER OG SOSIALT SAMVÆR!

Relaterte artikler