Samling i Øst og Vest, November

Sportsutvalget Distanse har gleden av å invitere til samling øst og vest i landet i løpet av november med landslagsleder Fernando X Medina Guerrero.

av
Martine Bukier Thorsen

PROGRAM FOR BEGGE SAMLINGER:

NB! MERK AT DER MÅ VELGE SAMLING I ØST ELLER VEST VED PÅMELDING.

VEST - INDRE HAUGALAND 5-7. NOVEMBER

ØST - MONICA ISELIN EVANG, HABBESTADVANGEN 11, 2092 MINNESUND. - 12-14. NOVEMBER

Påmeldingsfrist er 4. november for vest, 10. november for øst – kl 23:00!

Ca. samme program vil avholdes i Øst og Vest. Her revidert program for øst da vest er ferdig nå. Vi gjør oppmerksom på at det kan bli og sannsynligvis blir endringer i programmet. Dette fordi vi ønsker å være fleksible og klare å gi deltagerne det vi ser de har behov for og ønsker.

Monica har noen ledige bokser, kr 500 for hele helga ink flis. Dette hukes av for i deltager med betales til Monica. Det er også mulig å overnatte hos Monica om du tar med madrass og sovepose. Gi beskjed om det er ønskelig.


Fredag

Fernando ankommer Gardermoen ca kl 20:30. Dersom noen ønsker kun veterinærskjekk av hesten og bare har mulighet fredag kan vi forsøke å få det til sent fredag kveld. Om noen ønsker kun vetsjekk av hesten i løpet av helga, ta kontakt så prøver vi å legge det inn. Veterinærsjekk av hestene som er påmeldt samlingen vil bli utført lørdag/søndag som en del av samlingen.

Lørdag

Da det ser ut til å bli begrenset med antall påmeldinger kjører vi samlingen felles for alle, ikke delt i to grupper som først planlagt.

09:00 - 10:00 Frokost og litt orientering om hva som skal skje disse dagene.

10:00- 18:00 Innimellom her skal vi spise lunsj.

Forberedelse til å starte stevne. Det er ikke et aktuelt ritt å delta på, men vi lager en «stevneaktig trening». Før start vil Fernando sjekke utstyr på hestene og gi noen gode råd.

Evaluering av stevnetreningen og andre spørsmål om distanse ved Fernando.

- Hvordan presentere til veterinærkontroll, og gjennomføre travprøven

- Ting som må korrigeres

- Sjekk av hestene

- Hvordan bygge et lag med god lagånd

Innimellom dette kan vi ha demonstrasjon om Equine Touch. Ta vare på hestens og rytterens kropp under konkurranse og i den daglige treningen – noen basis grep innen Equine touch ved Kari, og spørsmål og diskusjon angående distanse.

18:00 - 19:00 Private samtaler med Fernando dersom noen ønsker.

Alternativ 2 - dressurtimer, dersom noen ønsker dressur i stedet for lager vi mulighet for det. Det må i så fall påregnes en ekstra kostnad for privattimer med lokal trener. Dette må vi få beskjed om ved påmelding. Til nå er det få som har bedt om dette, så det er sannsynlig at tilbudet utgår.

Lørdag kveld alle

20:00-22:00 Sosialt samvær for ryttere, groomer, foreldre og alle distanseinteresserte om ønsker å delta. Det blir servert taco og vi skal ha det gøy sammen. Mat og sosialt samvær lørdag kveld er inkludert i påmelding som rytter eller groom. Det er også mulig å melde på kun dette om noen bare ønsker å delta for den sosiale biten. Kr 100,- .

Søndag


08:30 –Frokost

09.00- 10:00 Fernando har ordet og kjører sitt foredrag som han tilpasser den gruppen som er med.

10:00-12:00 Private møter Fernando med hver enkelt rytter/groom

Frokost-snikksnakk – om spørsmål som er aktuelle. Reglement, forberedelser til konkurranser. Kari styrer denne biten. Demonstrasjon av enkle Equine Touch grep på hestene om noen ønsker.

12:00-13:00 Lunsj

13:00-16:00 eller til når vi er ferdige. Ridning sammen ut på tur eller inne på ridebanen etter behov og beskjed fra Fernando.


Påmelding for begge samlingene finner du HER.

Relaterte artikler