Påmelding veterinærsamling Distanse – Oppdatert

Invitasjon til veterinærsamling helgen 20.-21. og 27. mars 2021.

av
Martine Bukier Thorsen

Da det grunnet covid-19 ikke er mulig å få vår landslagsveterinær Fernando Medína til landet har vi avtalt med to norske veterinærer å gjennomføre denne sjekken.

Lørdag 20. mars tar Bjørg Siri Svendsen imot oss på Anicura Dyreklinikk Sørlandet i Kristiansand.

Søndag 21. mars er Angjerd Skeie klar på Sundby gård, Nannestad.

Lørdag 27. Mars tar Nina Liknes imot oss på Haugaland hestesportarena.

Veterinærsamlingen er en del av oppfølgingen for hestene over tid, hvor man blant annet har mulighet for å få tilbakemelding på utviklingen fra tidligere samlinger om man har vært med før. En god og nyttig veterinærsjekk av hesten din, uansett hvilket nivå du konkurrerer på.
Veterinærene har en dialog med Fernando på forhånd slik at han får formidlet hva det er viktig å sjekke. Det blir fylt ut et skjema for hver hest og tatt film av mønstring. Dette sendes rytter og Fernando.

Denne samlingen er en del av sportsplanens uttakskrav til mesterskap.
Alternative løsninger kan godtas etter nærmere avtale, i så fall er det viktig å ta en dialog så fort som mulig og senest før påmeldingsfrist. Ved unnlatt påmelding og manglende dialog oppfattes det at rytter ikke ønsker å være aktuell for mesterskap i 2021 (EM, VM og lag på NBC).

Endringer grunnet lokale restriksjoner rundt Covid-19 kan oppstå, dette må vi ta om det dukker opp. Løpende informasjon vil da bli gitt. Ved personlige forhold omkring Covid-19, ta umiddelbar kontakt med kari@gu-di.no eller tlf 90188802.

Landslagsryttere og satsningsryttere vil få prioritert plass. I tillegg inviteres alle norske ryttere som er kvalifisert til å starte CEI-ritt og har intensjoner om å gjøre det når muligheten byr seg.

Liste med tidspunkt for oppmøte vil bli publisert etter påmeldingsfrist. Avmelding mindre enn 5 dager før samling vil bli fakturert med 50%, såfremt det ikke foreligger dokumentasjon fra veterinær på at hesten ikke er i stand til å stille på samlingen.


Påmelding for Sør finner du her.
Påmelding for Øst finner du her.
Påmelding for Vest finner du her.

Vel møtt til samling – GO TEAM NORWAY
Sportsutvalget Distanse.

Relaterte artikler