Ny trener for juniorlandslaget i Mounted Games

Norge har søkt etter ny landslagsleder, og sportsutvalget har nå gått gjennom søknader og gjennomført intervjuer. Stillingen er nå besatt og Veronika Kjensli Strøm blir den nye lederen for juniorrytterne.

av
Ingvild Lillefjære
Foto: Amanda Jacobsen

Veronika Kjensli Strøm er et kjent navn i miljøet fra før, og sportsutvalget er overbevist om at hun vil ha mye positivt å tilføre landslaget. Veronika sier følgende om seg selv:

Mitt navn er Veronika Kjensli Strøm, jeg er 31 år og kommer fra Lørenskog. Jeg vil jeg beskrive meg selv som en positiv og blid jente. Som trener er jeg konsekvent og kan nok være litt streng, men er alltid rettferdig. Har vært i sporten siden 2010.

Jeg ble tatt ut på EM laget i 2020, men på grunn av lockdown under corona pandemien ble alt avlyst. Ridd mye stevner både i inn og utland samt forskjellige show som AEG/NHF og KOHS.

Etter at jeg startet med Mounted games så har jeg trent opp 4 ponnier fra scratch, og det er noe jeg virkelig liker å gjøre. Jeg syns det er veldig viktig og trene variert for å styrke hesten på alle områder og for å beholde hesten sin drive til å yte sitt beste i vår sport.

Jeg har instruert mye og elsker å hjelpe elevene mine til å komme seg opp og frem i sporten. Gleder meg stort til å ta fatt på oppgaven som landslagstrener for juniorene, og se hva vi kan oppnå sammen som et team.

SU-MG gratulerer så mye med jobben, og gleder seg til samarbeidet!

Relaterte artikler