Mounted Games

Ny landslagstrener for Open Landslaget

Rory Prime trer inn i landslagsapparatet i 2022 og tar over trenerrollen for Open landslaget, mens Lillann Akselsen er trener for juniorlandslaget.

Foto: Privat
av
Martine Bukier Thorsen

I 2021 hadde vi kun en trener for begge landslagene, Lillann Akselsen. I 2022 ser Sportsutvalget Mounted Games det som hensiktmessig å utvide landslagsapparatet med en trener til. Dette er for å styrke landslagene og gi trenerne mulighet til å fokusere 100% på hvert enkelt lag. Sportsutvalget er glade for å annonsere at Rory Prime går inn som landslagstrener for Open Landslaget. Rory er en vetaran innenfor det internasjonale MG-miljøet, og hans erfaring kommer godt med.

Kort om Rory Prime
Rory har ridd på det Nord Irske landslaget fra 1999-2015, og har 12 verdensmesterskap og 4 europamesterskap bak seg, hvor han blant annet har tatt bronse i EM tre ganger. Han har vunnet flere store konkurranser i Storbritannia og vært landslagstrener for Nord Irlands U14 og U17 landslaget. Rory flyttet til Norge i mai 2019, og har vært en del av det norske MG-miljøet siden.

Rory har hatt et tett forhold til Norge gjennom mange år: - "I first got involved with Norway MGA in 2003 and since then I have both competed and trained clinics here, I am honored to now be the Coach for the National team and looking forward to helping the team prepare for the 2022 season", forteller Rory.

Vi gleder oss til videre samarbeid med Rory og Lillann gjennom sesongen 2022.

Relaterte artikler