Mounted Games

Norge søker ny landslagstrener for Junior 2024


Hedda Stadheim trekker seg som landslagstrener for junior, og det søkes nå etter en ny dedikert trener til denne jobben.

Foto: privat
av
Ingvild Lillefjære

Vi ønsker å takke Hedda Stadheim for enorm innsats og engasjement i sesongen 2023. Da familieliv og egen ridesatsning nå tar større plass i hverdagen har hun dessverre valgt å si fra seg sin stilling.

Stillingsutlysning: Ny trener for Juniorlandslaget 2024

Vi søker etter en dedikert trener, som er interessert i å bygge opp juniorlandslaget, og ta dem fra treningsarenaen ut til de store, internasjonale mesterskapene.

Personen vi ser etter må være genuint opptatt av jobben, positiv, god kommunikasjonsevne, være en som har lyst til å inspirere ryttere til å nå sine mål og ha evnen til å skape en dynamisk gruppe ut av individuelle ryttere. Det er ønskelig at juniortrener er norsktalende og har trener og/eller rytter-erfaring på internasjonalt nivå.

Juniortrener har følgende oppgaver

  • undervise alle junior deltagere på satsningsgruppe etter avtale
  • undervise rekruttgrupper etter avtale
  • følge og lede juniorlandslaget ved internasjonal deltagelse etter avtale
  • delta på sosiale arrangementer i forbindelse med samlinger, teambuilding og konkurranser
  • holde seg oppdatert på utviklingen til norske ryttere
  • være aktiv del av det norske Mounted games miljøet og vise tilstedeværelse ved stevner ol.
  • følge opp ryttere og foreldre/foresatte gjennom sesongen
  • gjøre seg kjent med og bidra til å bygge opp sportsplan 2024

Treneren må være tilgjengelig for satsningsgruppetreninger, Nordisk lag, NSC, Nisse Cup, EM (Frankrike) og VM (Italia). Ekstra treninger og konkurranser kan oppstå etter avtale. Det vil være en forutsetning for ansettelse at trener ikke selv er deltakende rytter i ovennevnte konkurranser.

Den som blir vår nye juniortrener, kommer til å ha et tett samarbeid med oss i sportsutvalget for MG, og vi bistår med all hjelp som trengs, fra retningslinjer i sportsplanen til arrangering av treningene.


—--

Hvis du har noen spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt med Anne Kjensli Strøm i sportsutvalget. Søknader sendes inn til su.mountedgames@gmail.com


Frist for å sende inn søknader: 1. September 2023

Ser frem til å høre fra dere!

Alt godt,

Sportsutvalget MG

v/ Stian, Mari, Lene Merethe, Hedda, Anne og Linn

Relaterte artikler