Kjøring

NM Kjøring 2024

Sportsutvalget Kjøring (SU-K) har gleden av å presentere arrangør av årets kjøre NM.

Foto: Stord Hestesportlag
av
Rebekka Kaagaard

Arbeidet med terminlisten er en kontinuerlig prosess, Sportsutvalget kjøring har ved flere anledninger etterlyst NM arrangør for 2024. Det er derfor med stor glede for Sportsutvalget å kunne meddele at NM i kjøring 2024 vil arrangeres av Stord Hestesportslag 23. - 25. august 2024.

Sportsutvalget ønsker å rette en stor takk til klubben og er ordentlig imponerte over den driftige gjengen ved Stord Hestesportslag som bretter opp armene og tar et tak for kjøre Norge!

Stord Hestesportlag ser fram til å være vertskap for NM i Kjøring 2024! Vi har arbeidet mye med tilrettelegge anlegget for flerbruk, inkl. kjøresporten i forkant av NM for Fjordhest og Nordlandshest/Lyngshest NM, og har gode fasiliteter for kjøresporten. Vi har egen 1,8km lang innholdsrik ride/kjøreløype som er perfekt for maraton, i tillegg jobber vi i disse dager med å utvide løypa ytterligere. Vi har egen gjestestall med 20 bokser, samt 30 mobile gjestebokser som vi plasserer i den minste ridehallen vår ved større arrangement. Vi håper mange velger å ta turen til vestlandet for å bli med på årets NM!

På vegne av Stord Hestesportlag; Eirill Hatlevik, Christine Sæle, Camilla Kyvik
Foto: Stord Hestesportslag

Relaterte artikler