MIM Kurs

Teknisk komité feltritt (TKF) ønsker å invitere til MIM kurs med Martin Møllgård på Norsk Hestesenter, Starum 13-14. mai 2022

av
Lillann Jebsen

Målet er å øke kompetansen av MIM Clip i Norge. Kurset er for autoriserte feltbanebyggere, men den vil også være åpen for alle som er interessert i å lære hvordan man bygger/bruker MIM. Man vil ikke få noen autorisasjon, men et «MIM sertifikat» som viser at man har tilegnet seg kunnskap om MIM (for alle som deltar lørdag).

Kurset er gratis og begge dagene vil være inkludert lunsj.


Martin Møllgård og Lene A. E. Juliussen ser på traseer til nordisk. Hvis du som banebygger ønsker å delta på dette vil det telle som praksis på praksiskortet. Er dette av interesse må det opplyses ved påmelding.

Påmelding til: Lene A. E. Juliussen lene.juliussen@live.no så snart som mulig og senest 08. mai 2022

Agenda for de 2 dagene kommer til de som er påmeldt.


Overnatting: Må bestilles og betales av den enkelt ved å kontakte NHS pr. mail - bente.lilleengen@nhest.no eventuelt er Hoff gjestgiveri eller Hovdetun vandrerhjem alternativer

Viktig! Kurset planlegges med alle forbehold i forhold til smittesituasjonen og aktuelle tiltak. Vi kommer til å følge de nasjonale, regionale og lokale reglene for smittevern. Hvis noen opplever å ha symptomer eller mistanke om smitte så ber vi om at man melder forfall.


Har dere noen spørsmål vedrørende kurset, ta kontakt medLene A. E. Juliussenlene.juliussen@live.no


Vel møtt!