Meld deg på til Masterclass med Nathalie zu Sayn-Wittgenstein og Pether Markne

Nå kan du melde deg på til å følge dressursamling der topptrener og dressurrytter Nathalie zu Sayn Wittgenstein og Norges landslagstrener og leder for seniorene, Pether Markne, har en Masterclass 14.-15.januar på Epona Ryttersenter.

av
Rebecca Ballestad-Mender
Arkivfoto: NRYF

Pether vil følge opp Nathalies Masterclass underveis og vil også ha en egen trening for våre pararyttere i løpet av helgen. Seansen lørdag vil bli fulgt opp av en middag lørdag kveld, der det inviteres til en åpen dialog der man kan stille spørsmål både til Nathalie zu Sayn Wittgenstein og Pether Markne. Mer informasjon om hvordan melde interesse for middag kommer fortløpende.

Samlingen går over to dager, og foruten at det gis mulighet til å stille spørsmål lørdag, kan trenere også sende disse inn i forkant. Søndag gis det mulighet til å følge samlingen. Du må melde deg på her for å kunne delta en eller begge dager.

Foreløpig agenda lørdag 14.januar (med forbehold om endringer)
10.00-12.15: Undervisning, 2-3 ekvipasjer
12.15-13.45: Lunsj, åpen dialog der man kan stille spørsmål
13.45-16.00: Undervisning 3 ryttere
16.00-16.45: Avrunding, 2-3 ekvipasjer

Foreløpig agenda søndag 15.januar (med forbehold om endringer)
10.00-14.30: Undervisning, her plukkes opp tråden fra lørdag.

Alle er hjertelige velkomne

Det er åpent for alle å overvære helgens samling med Masterclass. Autoriserte trenere i NRYF (Trener 1, Trener 2 eller Trener 3 og har dette i Min Idrett) betaler kr.200 (inkl. lunsj som følger med uansett), alle andre betaler kr.500 inkl. lunsj for deltakelse uansett en eller to dager. Lunsjen gjelder lørdagens samling.

Spørsmål som ønskes stilt på lørdagens samling kan sendes inn til kirsten@rytter.no i forkant av samlingen.

Lørdag kl.10-17 på Epona Ryttersenter. Middag og møte på hotellet etter dette. Søndag samling kl.10 til ca.kl.14. Følg med i sosiale medier for detaljer.

For påmelding – se her

Påmeldingsfrist 10. januar klokken 23.00

Relaterte artikler