NRYF

Lær av en mester

Den nederlandske sprangrytteren Jeroen Dubbeldam er kjent for å utvikle hester, hele veien. Hans metode er å jobbe hestene i tråd med en plan, der veien går gjennom nitid trening og mye tålmodighet. 9. og 10. november åpnes dørene på Melsom videregående skole for trenere, ryttere og andre interesserte for en gratis clinic.

Foto: Cecilie Wendel
av
Rebecca Ballestad-Mender

-Jeg jobber mine hester som atleter. Jeg jobber for å gjøre dem sterke i kroppen, at alt virker – landingen til venstre, til høyre, mellom linjene, kontroll, bakover. Jeg vil at alt skal virke. Alle detaljene skal fungere. En hest er bedre på det ene, den andre hesten er bedre på det andre, men likevel er målet å forbedre alt, sier Jeroen Dubbeldam som blant sine toppresultater har gullmedaljer både fra OL, WEG og EM.

Du kan oppleve Jeroen Dubbeldam i rollen som trener. 9. og 10. november er han på Melsom utenfor Tønsberg der vil han undervise et knippe av våre senior- og UR-ryttere og med det demonstrere sin ride- og treningsfilosofi. Trenere, ryttere og andre interesserte ønskes hjertelig velkommen til å følge denne undervisningen som en clinic. Det vil åpnes for spørsmål fra publikum, og arrangementet vil være gratis.

Tidspunkter:

Tirsdag 9. november fra klokken 15.00-20.00

Onsdag 10. november fra klokken 08.00 - 12.30

Relaterte artikler