DD2-kurs på Tune Ridesenter, Sarpsborg

DDK har den glede av å invitere til DD2 kurs den 19-20 juni 2021 med Trond Asmyr.

av
Lillann Jebsen

Kurset starter lørdag kl. 09.00 og avsluttes søndag kl. 17.00.
Sted: Tune Ridesenter, Sarpsborg
Kurset er kompetansegivende for DDA, DD1 og DD2. Ved stor pågang vil deltakere som ønsker å avlegge eksamen prioriteres.
Påmelding: Send mail til lillann.jebsen@rytter.no med kopi til ddk.nryf@gmail.com. Ved fuldt kurs blir man satt på venteliste.
Overnatting bookes på ridesenterets egen hjemmeside.

Viktig! Kursene planlegges med alle forbehold i forhold til smittesituasjonen og aktuelle tiltak. Ved avlysning vil kursavgift tilbakeføres. DDK er ikke ansvarlig for øvrige økonomiske ulemper. Dersom du booker fly/tog/hotell, anbefaler vi at du booker med avbestillingsgaranti. Til tross for den uforutsigbare situasjonen vi står i, ber vi om at alle som ønsker å delta på kurs melder seg på snarest mulig. Vi kommer til å følge de nasjonale reglene for smittevern og antibac vil være tilgjengelig. Hvis noen opplever å ha symptomer eller mistanke om smitte så ber vi om at man melder forfall.

Krav for å bli autorisert DDII

-Tidligere autorisasjon: DDI i minimum 2 år. -Dommerkompetanse: Vist seg kompetent som dommer. -Rideferdighet: MB dressur på minst D-stevne til minst 60%. Dokumentasjon på fastsatt skjema må legges ved påmelding til kurs.

-Språk: Norsk skriftlig og muntlig, engelsk muntlig. -Bisitting i løpet av 2021: Minst 20 ekvipasjer for minst DDIII i MB på minst D-stevne. Dokumentasjon på fastsatt skjema må legges ved påmelding til kurs. -Kurs og eksamen: DDII-kurs med bestått eksamen.

Forespørsler kan rettes til ddk.nryf@gmail.com med Kristoffer Nyquist som kontaktperson.

Velkommen på kurs!