KOMMENDE CHILDREN KUSKER SØKES!

Er du forelder eller trener til en kusk i alderen 10-12 år?

av
Rebekka Kaagaard
Foto: NRYF, tatt under landslagssamling i mars.

I Norge har vi et fantastisk bruttolag med ungkusker i alderen 13-25 år. Vi har godt samhold, godt foreldresamarbeid og ikke minst Landslagstrener Maria Henriksson. Bruttolandslaget med foresatte får jevnlig oppfølging med Maria, tilbud om flere samlinger med og uten hest i løpet av året, samt et fellesskap omkring for de som ønsker å satse på elitesport og internasjonale stevner.

  • I 2023 er det store målet Nordisk Mesterskap på Flyinge i Sverige og vi har allerede mange ungkusker som er kvalifisert og jobber på med forberedelsene til dette.
  • I 2024 har vi EM for ungkusk som det store målet.

Fordi ungkuskene har så kort tid i hver kategori, hopper man fort videre opp i klassene. I mesterskapssammenheng har en Children-kusk 2 sesonger (13-14 år) før han/hun går videre som Junior.

Derfor er vi alltid på jakt etter kusker i alderen 10-12 år, for satsning mot neste sesong. Ponni, vogn og god foreldreoppbakning er et must. Om ponni og/eller vogn er lånt eller egen er uten betydning, bare det er fornuftige avtaler rundt dette. Vi bruker også gjerne nettværket til å finne brukbare ponnier og utstyr til kusker og foreldre som vil satse.

Neste samling med hest for bruttolandslaget er på Aalerud Stall 17-18 juni 2023. Her er det mulighet for å bli med og snuse på det vi driver med og få en snakk om evt. satsning mot neste sesong.

Kontakt Landslagsleder Linn Støkken Nielsen på +4560213544 (WA), lsn@rsn-advo.dk eller Messenger hvis dette har interesse!

Relaterte artikler