Kjenner på en stor respekt for frivilligheten i ryttersporten

Etter drøye to år som sportskoordinator i Norges Rytterforbund, har Martine Bukier Thorsen valgt en ny retning jobbmessig. – Det har vært noen veldig spennende og lærerike år, og blant det jeg tar med meg videre er en stor respekt for de frivillige som bidrar i denne sporten, sier Martine.

av
Øyvind Larsen Tolgensbakk
På fritiden er Martine en ivrig rytter. Foto: Marianne Wiker

Martine begynte i jobben som sportskoordinator i august 2019 og har hatt hovedansvar for grenene distanse, islandshest, kjøring, mounted games, para og voltige. Martine har sin siste arbeidsdag hos Norges Rytterforbund den 31.mars.

Imponert over engasjementet i sporten

-Etter 2,5 år i Norges Rytterforbund sitter jeg først og fremst igjen med en enorm respekt for de frivillige som bidrar til sporten de alle er så glad i, sier Martine.

-Engasjementet blant de frivillige i ryttersporten er noe helt eget, fortsetter hun.

Under koronaperioden har Martine – sammen med de andre sportskoordinatorene – vært en stor pådriver for å få gjennomført ulike webinarer til glede for alle som er glad i ridning.

-Dette har vært veldig givende, med dyktige foredragsholdere som har delt av sin kompetanse overfor engasjerte webinardeltagere – dette har vist seg å være en veldig god måte å gi alle i sporten mulighet til å tilegne seg kunnskap på, sier Martine.

Hun setter også stor pris på den erfaring hun har fått når det gjelder internasjonalt samarbeid og også tilrettelegging gjennom en pandemi. – Det er erfaringer jeg ikke ville ha vært foruten, og jeg har lært så utrolig mye på kort tid.

Jeg sitter igjen med en enorm respekt for de frivillige som bidrar til sporten de alle er så glad i.


For Martine var jobben som sportskoordinator i Norges Rytterforbund hennes første yrkeserfaring.

-Jeg ble ansatt rett fra skolebenken og var selvfølgelig spent på hvordan arbeidslivet var. Norges Rytterforbund har sørget for å gi meg en trygg arbeidshverdag, hvor jeg har fått lov å utvikle meg som person, som igjen har gitt meg en god start på arbeidslivet. Jeg er svært takknemlig for ansvaret og tilliten jeg har fått i min stilling, jeg er helt overbevist om at det har gjort meg bedre rustet til det som venter videre i arbeidslivet, avslutter Martine.

-Martine har i sin tid hos oss vært en strålende medarbeider og kollega med sin positivitet, samarbeidsvilje og stå-på-vilje. Vi er triste over å miste en god kollega, men samtidig er vi stolte over at en attraktiv arbeidsgiver rekrutterer fra Norges Rytterforbund, sier generalsekretær Beate Heieren Hundhammer.

Jobbmuligheter i Norges Rytterforbund

Norsk ryttersport er i vekst, og det gjenspeiles i stor oppgavemengde for forbundets sportsavdeling. Derfor utlyses det nå to stillinger som sportskoordinatorer, som overordnet har fokus på henholdsvis topp og bredde.

Les stillingsannonsen her.

Relaterte artikler