Jeroen Dubbeldam - endelig til Norge

9. og 10. november kommer den nederlandske topprytteren Jeroen Dubbeldam til Norge og anlegget på Melsom utenfor Tønsberg for en rytter/trener-clinic.

av
Rebecca Ballestad-Mender
Foto: Roger Svalsrød/Hesteguiden.com

Jeroen Dubbeldam ble den første rytteren fra Nederland med individuelt gull ved WEG med sin medalje i Normandie 2014. Samme år ble han tildelt FEIs pris «Reem Acra Best Athlete Award», året etter ble han «Årets rytter» i Nederland – etter EM-gull både individuelt og for lag. I år 2000 tok han individuelt OL-gull med hesten De Sjiem. På bakgrunn av alle hans flotte resultater på de internasjonale sprangbanene, ble han valgt til Nederlands flaggbærer under åpningsseremonien i OL 2016 i Rio.

Sammen med Annelies Vorsselsmans driver han Stal de Sjiem i Nederland, en stall oppkalt etter hesten han tok OL-gullet med.

-Jeg jobber mine hester som idrettsutøvere. Jeg jobber for å gjøre dem sterke i kroppen, alt må virke – min landing til venstre, mellom linjene, kontroll, bakover. Jeg vil at alt skal virke, alle detaljene. En hest er bedre på den tingen, en annen hest er bedre på noe annet, men jeg prøver likevel å forbedre alt, sier Jeroen.

Clinicen vil være åpen for trenere og publikum – mer informasjon kommer!

Relaterte artikler