Invitasjon til samling på Gyland 24-25 juni

Sportsutvalg distanse inviterer til samling med veterinærsjekk, langdistansetrening og mentaltrening med Iselin Kvaale. Uttak til nordisk mesterskap i Sverige 22 juli vil også gjøres på denne samlingen.

av
Ingvild Lillefjære
Foto: NRYF

Hovedtema på denne samlingen er mental trening for ryttere og team, samt uttak av lag til Nordisk som går i Sverige 22. juli. Minner om at samlingen er relevant for alle distanseinteresserte, selv om det skal være uttak til Nordisk.

Fernando vil som vanlig ha gjennomgang av hestene, og motivere og veilede rytterne for videre satsing. Det blir satt opp minst to treningsgrupper, slik at den ene starter treningen med Fernando, den andre har fokus på mentaltrening, og omvendt.

Bygge lagånd og samhold er som alltid et viktig tema, og det vil være noe for alle distanseinteresserte. Vi setter opp grupper etter rytteres nivå slik at det vil bli godt utbytte for alle. Fernando får hovedansvaret for FEI-rytterne, og spesielt de som ønsker å dra til Nordisk. For de som stiller seg disponibel til uttak på lag (senior og junior) er samlingen obligatorisk, med mindre det er gjort alternativ avtale på forhånd.

Vi er så heldige å få med oss Iselin Kvaale fra ryttermentalitet.no. Hun er mental trener og har studert psykologi. Iselin har lang erfaring med idrettspsykologi, særlig mot utøvere i hestesporten. Hun vil holde felles foredrag, og tilby enkelttimer for deltakerne. Vi anbefaler alle å benytte dere av den muligheten, mental styrke er avgjørende i vår idrett, både for ryttere og groomer. For rytter er enkelttime (minst 30 min) med Iselin inkludert, enten en melder seg på med hest eller uten hest. For groomer er det mulig å bestille personlig samtale utenom, dersom ikke rytter ønsker å ha hele teamet med på sin enkelttime. Kr 300 for enkelttimer groomer utenom den inkluderte i påmeldt deltager. Dette bestilles og betales under samlingen. Presiserer at alt som skjer under enkelttimer selvsagt forblir mellom deltager og Iselin, så der kan alt snakkes om i fortrolighet.

Alle deltakere tar med egen mat, og det er smart å ha noe å spise i en fart dersom du blir sulten før treningen er unnagjort. Vi skal ha en varm grill på ettermiddagen (forutsetter at ikke brannfaren er så stor at grilling er forbudt) slik at alle kan ta med det de ønsker til middag selv. Og vi holder et sosialt samvær før det er tid for å si god natt. Det er mulig å sette opp paddocker til hestene på området, og det er også noen ferdige paddocker tilgjengelig. Høy må medbringes. Oppstalling er mulig, det er 12 bokser tilgjengelig på området. Overnatting må deltakere sørge for selv. Det går fint å campe på travbanen for de som ønsker det, og de som har hester på området i paddock må ha en ansvarlig person som er til stede også om natten.

Mer informasjon om påmelding finner du HER.

Relaterte artikler