Hovkurs 25.-27. november 2022

Fernando X Guerrero Medina og Marco Antonio Villamor kommer til Norge for å avholde kurs om høver.

av
Rebekka Kaagaard

Å ta vare på hestens bein er det kritiske punktet når det gjelder sportshester. Høvene er en del av beina, og den delen vi har mest muligheter for å gjøre en forskjell på. Og mest muligheter for å gjøre feil kanskje? Derfor er vi er så heldige å få til Norge, i tillegg til Fernando X Guerrero Medina, Marco Antonio Villamor. De skal holde kurs om høver og skoing av distansehester i tre dager. Utenom dette kan han også være med på vetsjekker på våre hester på de som velger å bringe hestene til de stedene kurset holdes, så langt det er kapasitet.

Marco Antonio Villamor er fast hovsalger for det spanske distanse landslaget. Det vitner om at han er dyktig, for Spania troner ofte på toppen i internasjonale mesterskap.

Kurset er åpent på samme premisser for både norske og utenlandske deltakere. Opplegget vil bli noenlunde det samme hver dag, men vi oppfordrer de som har anledning å komme fredag i stedet for lørdag om å gjøre det, for å fordele kapasiteten best mulig. Det er lov å melde seg på flere dager om en ønsker. Kurset vil bli holdt på engelsk.

Det legges opp til demo-skoing av noen hester, Fernando avtaler med de hestene han ønsker å benytte til kurset. I tillegg blir det teori og diskusjoner i løpet av dagene. Den praktiske delen holdes under tak, men ta med varme klær for det kan bli kjølig. Vi har tilgang til varmt lokale for teoridelen.

Vi holder kaffe og te under kurset. Deltakere må selv medbringe de de ønsker å spise, evt gå sammen om å bestille pizza eller annet.

Pris pr kursdag kr 600,-

Påmelding og betaling via deltager - klikk her

Relaterte artikler