Helgekurs for Espen Michael Wielunski fredag 30. september og lørdag 1. oktober

Ytre Rideklubb og Søndre Nordstrand Rideklubb arrangerer i samarbeid med Oslo og Akershus Rytterkrets helgekurs for Espen Michael Wielunski fredag 30. september og lørdag 1. oktober

av
Oslo og Akershus Rytterkrets

VELKOMMEN TIL TRENINGSHELG MED ESPEN MICHAEL WIELUNSKI

I samarbeid med SNORD har vi i YTRE gleden av å invitere til en treningshelg med Espen Michael Wielunski. Eventet finner sted på SNORD innendørs. Arrangementet er åpent for alle nivåer, og 50 % av plassene er reservert til ryttere fra andre klubber enn YTRE og SNORD i Oslo og Akershus Rytterkrets.


Litt om Espen:

«– Jeg har tatt det beste ut av hvert sted og laget mitt eget system».

I en alder av 32 år har sprangrytter Espen Michael Wielunski allerede ridd profesjonelt og representert Norge i 18 år. Etter Israel, Tyskland, Sveits, Holland - er han nå hjemme igjen. Som Trener er Michael engasjert i hver eneste ekvipasje.

«– Jeg ønsker å gi muligheten til alle som er lærevillige og jobber hardt for å utvikle seg som ryttere. Jeg krever mye av rytterne mine, men målet mitt er at på slutten av hver leksjon avslutter de med smil om munnen. For meg betyr det verden.»

Til tross for sin relativt unge alder, har Espen kvalifisert titals av hester til det tyske mesterskapet for unghester og verdensmesterskapet for unghester i Belgia. Andre suksesser inkluderer CSI-konkurranser i Østerrike, Sveits, Frankrike og Global Champions Tour i Sveits.


Det er plass til totalt 16 ryttere. Det vil bli delt opp i 4 puljer. Her må man være rask ute med påmelding. Minner om at påmelding er bindende. 50 % av plassene er til andre klubber i OARK. I utgangspunktet koster treningen 1700kr, men vi har fått tilskudd fra OARK med pålydende (med forbehold om justeringer i forhold til antall deltakere/klubber.):

8800 kr, 550 kr pr x16

800kr til baneleieFredag 30. september starter vi opp kl 17:30, lørdag 1. oktober kl 10:00.

Påmelding sendes til ytrerideklubb.sk@gmail.com med navn hest/rytter/klubb og nivå

1250 kr vippses til 731109 med fullt navn på rytter. (Dette inkluderer også baneleien).


PÅMELDINGSFRIST ER ONSDAG 21.9.22. og deltakelse blir bekreftet ved alle betalte avgifter.


Vi ønsker dere velkommen til en fantastisk treningshelg med Espen.

Relaterte artikler