Har din klubb svart?

Før jul ble det sendt ut en kartleggingsundersøkelse til alle landets rideklubber – og svar fra hver enkelt klubb er viktig i arbeidet for vekst og utvikling. Har din klubb svart?

av
Rebecca Ballestad-Mender
hest / Norges Rytterforbund
Foto: Miguel Á. Padriñán/Pexels.com
Laster annonse...

Du finner det i Rytterpolitisk dokument: Gode rideklubber og økt rekruttering er et av tre satsingsområder for Norges Rytterforbund 2023-2027 – og dette jobbes det for!
Forbundet har innført et nytt målstyringsverktøy, og i den forbindelse ble det før jul sendt ut en kartleggingsundersøkelse til alle landets rideklubber. Denne undersøkelsen er viktig for at forbundet på best mulig måte skal kunne tilrettelegge for klubbene og videreutvikle dem. Flere klubber har svart, men langt fra alle.

Oppfordringen til klubbene er derfor klinkende klar – finn frem mailen og svar nå! Da bidrar din klubb til at jobben for klubbene kan gjøres på best mulig måte! Størrelse, aktivitet, anlegg eller ikke, nord-sør-vest eller nord – slike ting spiller ingen rolle, målet er å makse svarprosenten – alle klubber teller!

Du finner mail med undersøkelsen i klubbens mail-boks, den er sendt til klubbens registrerte e-post. Har du spørsmål rundt undersøkelsen, er Are Hvaal-Garnaas, utviklingskonsulent i NRYF, klar til å hjelpe deg!

Relaterte artikler

  • Laster artikkel...
  • Laster artikkel...
  • Laster artikkel...
  • Laster artikkel...
Laster annonse...