NRYF

FERD Rideskolecup og FERD Comeback Cup 2022

Statuttene for FERD Rideskolecup og FERD Comeback Cup 2021/2022 ligger nå ute.

av
Øyvind Larsen Tolgensbakk

I 2022 er det 10 års jubileum for FERD Rideskole Cup, og vi har som mål at vi da skal ha med deltakere fra alle våre 17 rytterkretser, fra det ytterste sør til det nordligste nord, Nord-Vestlandet og Midtnorge.

NRYF har i løpet av 2021 hatt fokus på rideskoler og etablert et samarbeid med bransjeforeningen for rideskoler og Norsk Hestesenter som har resultert i nettsiden rideskoler.no. NRYF anser FERD Rideskolecup som et viktig rekrutteringstiltak for rideskoler og klubber, og ser det derfor naturlig at dette tiltaket linkes opp mot dette samarbeidet.

FERD Rideskolecup

FERD rideskolecup er en landsdekkende konkurranse i sprang og dressur for rideskoleelever i alle kretser i Norge. For sesongen 2021/22 arrangeres det kvalifiseringsstevner i hver av de påmeldte kretsene.

Finalen avholdes under Norway Grand Prix (NGP) på Linnesvollen i Lier 10-12.juni.

FERD Comeback Cup

FERD Comeback Cup er en landsdekkende konkurranse i dressur for ryttere som er 40 år eller eldre i finaleåret. Formålet er å få flere voksne amatørryttere og tidligere konkurranseryttere til start. Det arrangeres kvalifiseringsstevner i kretsene. Finalen arrangeres som et D-stevne under Norwegian Horse Festival i 2022.

Relaterte artikler