NRYF

Fagdag for Trenere

Fagdag for Trenere skal gi trenere inspirasjon og verktøy i hverdagen. Tema for årets konferanse er hvordan vi kan påvirke hestens mentale og fysiske helse daglig, hvordan forebygge skader og hvordan du som trener kan bistå i dette.

av
Kirsten Arnesen

Fremtiden er bedre hestevelferd! NRYF ønsker å gjøre dette gjennom fantastiske foredragsholdere fra inn og utland – både teoretisk og praktisk tilnærming. Malin Axel-Nilsson og Cecilia Lönell kommer begge fra Sverige og har gjort store studier for det svenske landbruks universitetet. Forskningen er innen hestevelferd om hestens naturlige behov og hvordan vi som hestefolk kan bidra til at hesten får et bedre liv som sportshest. Maria Terese Engell skal fortelle oss om veien til en god ridesits og hvordan dette også er god hestevelferd - og helse! Peter Flam har utallige år bak seg som topprytter, men også som trener. Treneryrket er noe han brenner for og han vil dele god coaching og erfaringer fra sin trenerkarriere. Les mer informasjon om foredragsholderne i invitasjonen.

Fagdagen vil bli holdt på Melsom videregående skole, som har et flott anlegg med stor ridehall og tribune. Det blir varm lunsj, pauser med boller og varm drikke! Fagdagen er åpen for alle som vil delta; trenere, ridelærere, ryttere og andre hesteinteresserte.

Se hele invitasjonen her og meld deg på!

Invitasjon Fagdag for trenere 2023

Relaterte artikler